Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







11
BERNIUKAS
Prof. A. N. rašo, kad daugelis mokslininkų teigia, kad transseksualumas išsivysto dėl psichologinių – socialinių priežasčių, dėl netinkamo auklėjimo ir netinkamos aplinkos. Labai svarbūs pirmieji 7 gyvenimo metai, nes vaikas pažįsta savo ir kitų lytį ir įsitikina jos nekintamumu. Neteisingas auklėjimas gali suklaidinti vaikus visam gyvenimui. Būti vyru ir moterimi reikia mokintis, nes žmogus ne tik kūnas, bet ir siela (psichologinė – socialinė dimensija), todėl privaloma išmokti anatominės lyties vaidmenį. Lytiškumo savimonę formuoja:
1 – Lyties „plačiąja“ prasme indetitetas; 2 – Seksualinė orentacija; 3 – Seksualinė intensija. Todėl:
1 – Berniuką privaloma mokinti būti vyru. Draudžiama berniuką mokinti būti moterimi. Mergaitę privaloma mokinti būti moterimi. Draudžiama mergaitę mokinti būti berniuku.
2 – Privaloma berniuką orientuoti į šeimos kūrimą su moterimi. Draudžiama berniuką orentuoti į šeimos kūrimą su vyru. Privaloma mergaitę orientuoti į šeimos kūrimą su vyru. Draudžiama mergaitę orientuoti į šeimos kūrimą su moterimi.
3 – Privaloma berniuką mokinti, kad jis mylėtų, gerbtų, rūpintųsi, prisiimtu atsakomybę už būsimą žmoną. Privaloma mergaitę mokinti, kad ji mylėtų, gerbtų, rūpintųsi, prisiimtu atsakomybę už būsimą vyrą. Vyras privalo žmonai suteikti socialinį rūpestį ir „santuokinį artumą“. 

FILOSOFĖ
Į mano klausimą taip ir neatsakei...
Nesuprantu, kodėl tau taip rūpi transeksualai, juk kiek energijos prarandi, o galėtum daryti kažką naudingo. Klausei virėjos, darai išvadas, o žmogaus, kurį liečia ši problemtika tiesiogiai, neapklausei... Bijai?... Tau tikriausiai tėtis pasakojo, per Antrąjį Pasaulinį karą buvo tremiami ne tik žydai ir politiniai disidentai, bet ir čigonai, modernaus meno dailininkai, homoseksualai ir transeksualai. Prieš darant išvadas, siūlau apibūdinti žodį „normalus“ arba „natūralus“.
Pagal tavo išvadas išeitų, kad neįgalūs žmonės turi likti tokie, kokie yra, kad vėžiu sergantys žmonės neturėtų gydytis, juk mirtis yra natūralu ir normalu. Juk dabar dauguma ir nuo pat vaikystės naudoja vaistus.
Moteris ir vyras - dvi susiklosčiusios visuomenės rolės, kiekvienas iš mūsų turim šiek tiek to ir ano, civilizuotoje visuomenėje lytis nėra apsprendžiama tik fiziologiškai. Transeksualu ir homoseksualu yra ne tik helenistineje civilizacijoje.
Tavo išvados tinka diktatūrai nebent, be jokio rimto pagrindo. Jei tau rimtai rūpi, kodėl nepaskirti savo gyvenimo socialinėms studijoms? Turėtum laiko viską rimtai išanalizuot, daryt rimtas apklausas ir galų gale rimtas išvadas.

BERNIUKAS
Tu teisi, kad sergantys žmonės turi būti gydomi. Jei problema fiziologijoje, reikia gydyti kūną. Jei serga siela, reikia gydyti psichiką. Taip diktuoja paprasta logika. Todėl transeksualumas - sielos liga, ir reikia gydyti sielą, o ne žaloti kūną. Mačiau, kaip vyrus tariamai paverčia moterimis. Juk jie moterimi netampa. Su kokiomis problemomis toks sužalotas žmogus susiduria, po tokios metamorfozės sunku sužinoti. Nes deviacinės moralės visuomenė slepia neigiamas pasekmes. Bet racionalus protas šią informaciją po truputėli atskleidžia. Reikia būti Šerloku Hoimsu, kad išsiaiškintum tiesą.
Kalbi apie vyrišką ir moterišką visuomenine rolę, tai tik vienas lytiškumo aspektas. Socialinis vyriškas ir moteriškas lytiškumas išmokstamas. Ne šis aspektas apsprendžia kas yra vyras ir kas yra moteris LYTIES ATŽVILGIU. Civilizuota visuomenė ignoruoja objektyvią realybę. Ji bando niveliuoti vyriškos lyties ir mteriškos lyties objektyvų egzistavimo faktą. Tai daro, nes moralinias deviantams paranku iškraipyti, subanalinti, suprimityvinti lyties tapatumo sąmpratą. Tai padarę, jie nebejaučia sąžinės griaužaties darydami lytinius nusikaltimus. Tada jie sako: kas pasakė, kad vyras yra vyras, moteris yra moteris; kad keisti lytį draudžiama, kad santykiauti su svetimomis žmonomis draudžiama; kad homoseksualūs, incestas ir zoofiliniai sąntykiai draudžiami? Atsakymas – tai uždraudė realybės Kūrėjas – Šeimininkas.
2017-04-03 07:53
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą