Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 23 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







6
BERNIUKAS
Kilo ginčas su močiute Irina. Seneliai buvo šeimiškumo pavyzdys. Bet jis sugriuvo, nes liberalizmas – chaoso gyvavimo duona. Neapibrėžtumas sukuria laisvamanybę visose gyvenimo srityse. Nebesuprantama, kas - gera, o kas bloga. Kilo ginčas dėl homoseksuolizmo. Tvirtinau, kad homoseksualizmas nemoralus ir draudžiamas.
- Ką man pasakoji? – Prieštarvo močitė I. – Die-vas homoseksualizmo nedraudžia.
- Žiūrint, kaip supranti Die-vas, ir kokiu religiniu, apibrėžimu naudojiesi. Jei remiesi, tuo kas parašyta Tanache, tada Homoseksuolizmas draudžiamas, net pasaulio tautoms.
- Tada, aš Die-vu netikiu.
- Tai nestebina. Nes daugelis tiki tuo, kuo jam palanku tikėti. Tėtis sako: “Kūrėjas nemėgsta skolų, todėl sumokės mums už viską…” Sovietų sąjunga senai sugriuvo, o post sovietinės visuomenės protuose, dar klesti sovietinė ideologija, ji evliucionuoja ir įgauna įdomias formas. Pagrindinis jūsų principas: “viskas galima, jei tai niekam netrugdo”. Proto silpnumas trugdo pamatyti, kad nedori santykiai iš esmės kenkia visai visuomenei…
- Bet juk homoseksualistai, taip pat yra žmonės. – Nutraukė mano kalbą močiutė I. – Juos reikia gerbti ir priimti tokius kokie yra.
- Taip ir ne. Tu pasakei du teiginius. Jie žmonės? Taip. Homoseksualų elgesį reikia toleruoti – atsakymas – ne. Mūsų ginčas ne dėl to, ar jie žmonės, ar ne. Visi sutinka, kad homoseksualistas yra žmogus. Ginčas tik tame, ar veiksmas, dėl kurio vadiname asmenį homoseksualistu – yra nusikalstamas, ar ne. Tu tvirtini, kad homoseksualūs santykiai teisėti. Oiraiso tvirtina, kad tai yra mirtinas nusikaltimas. Tu remiesi savo “noru”. Oiraiso remiasi Absoliuto “noru”.
Darai logikos klaidą. Vienu teiginiu sakai, kad homoseksualistai yra žmonės, o kitu teiginiu legitimizuoji homoseksualų elgesį. Iš pirmo teiginio negalime daryti išvados, kad homoseksualizmas legitymus. Juos galima gerbti, kaip žmogų, o ne kaip homoseksualistą.
Vagis yra žmogus. Prievartautojas – žmogus. Žudikas – žmogus. Jie visi žmonės, bet nesakai, kad: “priimu juos tokius, kokie jie yra”. Jie žmonės, bet veiksmai netinkami. Todėl žmogiškumą palik ramybėje. Reikia ištaisyti nusikaltimus…
- Atstok. Nieko neišmanai. – Susierzinusi atkirto močiutė I. ir išėjo į virtuvę gaminti pietų. Aš taip pat susierzinau.
- Aš Baras Būras, gal dėl to niekas manęs nesiklauso.
P. S. Rytoj grįžtu į gimtą miestą.
Paklausiau senelio A. kaip suprasti, kas yra vyras, o kas moteris. Jis atsakė: vyras, fiziologine prasme, yra patinas. Moteris fiziologine prasme, yra patelė. Šis kriterijus išorinis, obkektyvus kriterijus apsprendžia žmogaus lytį. Kitaip tariant pirminiai lyties požymiai apsprendžia lytį.

FILOSOFĖ
Nepažįstu Baro. O senelis nusipaistė.

BERNIUKAS
Ar lytį pakeitusi moteris gali apvaisinti kitą moterį, o lytį pakeitęs berniukas pastoti? Jei ne, tai savo lytį prarado, o priešingos neįgijo. Pažiūrėk filmą per you-tube “Karas prieš vaikus”.
P. S. Tėtis neleido naudotis arbaletu, be priežiūros. Šeštadienį tėtės ir brolio nebuvo namie iki pusiaudienio. Išsitraukęs arbaletą apvyniojau moteriškai rūbais ir įdėjau į didelį sportinį maišą. Nukeliavau prie jūros. Kad žmonės nepamatytų ką darau, pasislepiau miške už kopų. Radau proskiną, kuri buvo kaip tiras. Ant senos pušies pririšau moteriškus rūbus ir šaudžiau į šį taikinį iš įvairių nuotolių. Per kelias valandas įgudau. Pamečiau tris stėles. Jos nuskrido į miško tankmę ir negrįžo… dar keturios liko. Sušalau, brisdamas per sniegą apėjau proskyną. Radau lentelę, kurioje parašyta: “Senosios kuršių kapinės”. Grįžau namo patenkintas ir su sąžinės graužatimi, nes nepaklausiau tėvo nurodymų. Negerai pasielgiau, bet neprisipažinau.
2017-03-29 10:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Blogas komentaras Rodyti?
2017-03-29 11:25
twentyFour
Dievas neįsakė klausyti tėvų, bet įsakė gerbti...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą