Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Nuo vakar dienos jaučiuosi nepatogiai, šiandieną – dar labiau. O istorija štai kokia:
  Rašyk. lt svetainė žiauriai suklydo – įdėjo mano rašliavėlę į Savaitės geriausiuosius. Bet kokia gi tai geriausioji, jei vos du balus tesiekia?! Ne, galvoju, aš, kaip sąžininga rašykė, turiu būtinai išsiaiškinti šią klaidą ir informuoti rašykų administraciją apie šį grubų pažeidimą – menkos vertės kūrinėlio įkėlimą į jam nepriklausomą šios kultūringos svetainės vietą.
  Įdomu tai, kad po kūrinėlio įkėlimo staiga pabudo svetainės įtakingasis kritikas vakvakas. Jis su džiaugsmu ar iš apmaudo?, vadovaudamasis savo turimais kritiko įgaliojimais, suskubo įkuolinti savo stulpą be jokio paaiškinimo, suprask, kad toks niekalas nevertas mano pastangų jokiam komentarui, arba, kitaip sakant, noriu – kuolinu, noriu – ne. Beje, ir pasaulio įtakingieji turi tokias teises, nes jie nešioja paprastiems mirtingiesiems nematomas aureoles. Neužilgo rašykas utaralas sukurpė pasibaisėjusį komentarą. Po kiek laiko susizgribo dar du kritikai ir paspaudė tuos mygtukus, kokių rašinukas ir nusipelnė. Va, matote, kaip, prieš rašant, pirmiausiai reikia visų atsiklausti: ar, ponuli, tau toks parašymas patiks, o tau, tamstyte, nebus baisu jį skaityti? Na, bet ne baudžiavos laikais gyvename, todėl galima retkarčiais ir pasidomėti, kokias gi teises ir pareigas turi rašykų svetainės kritikai ir galingieji.
  Taigi, kritiko ženklelį „lemia protingi komentarai, aktyvumas ir objektyvumas“.
  „Kritiko ženklas gali būti atimamas už: neobjektyvų balsavimą, svetainės taisyklių nesilaikymą“.
  Dabar norėčiau paanalizuoti, kaip rašykų kritikai ir kiti galingieji supranta žodžius „protingi komentarai“? Tai visai nesunku – belieka paskaityti jų rašytus komentarus ir, kad būtų aiškiau – jų kūrybą. Ai, tiek to. Psichiniai susirgimai – ne mano sfera, bet puikiai žinau, ką reiškia bandyti klaidžioti jų smegenų labirintais. Geriau to net nebandyti.
  Taigi, kaip Lietuvoje, taip ir rašyke. (Kaip danguje, taip ir ant žemės.) Bet, eilinį kartą papostringauti apie šį bei tą (ūkį ir bites) visai nieko. Surikiuoji į lentynas savas mintis ir – ramu.
  Ta proga noriu, kad administracija ištaisytų savo klaidą ir iš Savaitės geriausiųjų išimtų mano Pamąstymus švenčių tema.
  Tebūna šventė ir Jūsų namuose!
2016-04-08 13:53
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Blogas komentaras Rodyti?
2016-04-08 19:21
nesveiko viešpaties
Kodėl tu kreipi dėm į balus o aš ne. Aš psichas pagal tave? O gal paveiktas nlp?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-04-08 19:19
nesveiko viešpaties
Man įdomu ką min laiko psisusirgimais ir kuriuos vartotojus laiko ligoniais.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-04-08 19:17
nesveiko viešpaties
Glp čia nieko dėtas. Atrankos būdas pakito. Kai kurie asm net ir būdami geriausiais niekada nepateks į tuos kurie išrenkami geriausiais.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-04-08 16:28
wrawr
Šią savaitę geriausi išties nekokie. Nes vartotojas slapyvardžiu GLP suvertino asmenis, kurių nemėgsta, o kitus ignoravo.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-04-08 15:17
DykumAsann
Jūsų minimas kūrinys į savaitės geriausiuosius, manau, įkeltas todėl, kad tema buvo verta diskusijos, įvertinę žemais balais, parodė savo nuomonių skirtumą nuo jūsų pateiktos.

Mano galva, tokio pobūdžio tekstus vertėtų kelti į dienoraščio skiltį, o ne į prozą.

Jūs taip nemanote?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą