Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Skleidėsi svajonė, kaip nuvytęs žiedas
Nes kerai nuodingi lijo amžinai
Galingumo žvaigždės merdėjo bejėgės
Tik bevaisės naktys rengė ją baltai
Kai erelio skrydis dulkėmis pakilo
Išsiliejo kvapas vėjo plaukuose
Kol išbarstė geismą meilės nepažinus
Nesutikus jausmo – nuotakos dalia.
2016-03-02 15:50
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 12 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-03 10:23
Alicija_
pradžia kiek nuvilia su tuo "nuvytusiu žiedu", ir "vėjo plaukuose" neįtikino... lyg ir apie slaptą viltį čia, jei neklystu kalbama, gal reikėjo daugiau praplėsti. Nesupykite, šį kartą 3, bet su +
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-03 09:24
Juozas Staputis
Jausmingas ir turiningas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-03 01:39
vakvakas 2
Romantinis kažkiek, išjaustas. 5.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-02 22:26
TomKomPotas
toks... archaiškas 2+
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-02 22:14
poeziją turime daryti visi
Kitkio komentarai tris kartus ilgesni už patį tekstą, nežinau ką tai gali reikšti, matyt analizė visais įmanomais pjūviais padaryta, tad nesiplėsdama nuo savęs pridėsiu tiek, kad man tekstas kažkoks gremėzdiškas, per sunkus ir perkrautas, nors pats jis apie nieką, visas tas svoris ne emocijoj, bet žodiniam balaste, vat skaitau ir neprisimenu kas ten buvo parašyta. Gal čia yra savotiškas profesionalumo lygis, nežinau, bet liksiu prie savų nuojautų :) 2
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-02 22:03
Trantsliukatoriuts Agu Kitkits
Ir zinokite, ats paratsiau kuolą. Taip, taip, tia ats tai padariau, norts tsiaip tsito ir vengiu, pet tia tik dėl to, kad palyginciau palantsą, nets uzkeltats net jau iki triejų, o kur tia tryts? Tia nėra jokių triejų ir ats dėl to paratsiau kuolą ir... -  Neputs tia jokių paleitstuvytscių!!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-02 22:01
Trantsliukatoriuts Agu Kitkits
Kaip tai tskleidėtsi kaip nuvytęts ziedats?...Nuvytęts ziedats nepetsitskleidzia...reikia laikytits logikots dėtsnių, poezijoje irgi lapai tai tsvarpu ir tik kartaits pet tik tam tikrotse vietotse gali pūti alogitskumų, pet tsioje tai ne, nemanau vititkai, nets ne.Tsa! Netsigincyt tsu Kitkeliu! Net nepradėt.
Zvaigzdėts ir taip nelinkutsiots merdėti, o jau kai panaudotats toks tsipruts...tstipruts...a...e..kats tia tokts? - Pūdvardits gal kokts? Ai netsvarpu, zodziu, kai tokts tsipruts epitetts panaudotats, tada its vitso tats merdėjimats...merdi tsakyciau. Tsaa!! Necigincyt patakiau.
Tai tia nuotaka...taip?...Jeigu nuotaka ir dar tik rengiama paltai, tai its kur tots pevaitsėts naktyts, po velnių, atsiranda dar priets vetstuvets m? Its kur klautsiu ats jūtsų?! Kur tia logika?! Tia juk vėl nėra logikots?! Logikots juk vitsai nepėra!!...A...Na, zodziu, jokts tia tstepuklats, kad iki vetstuvių naktyts pevaitsėts ir nėra ko dėl to tskųtstits ar alpti, ar net mirti tsitaip tragitskai, nets...0 na, puts laikts, puts ir vaikts. Po vetstuvių, taip.
Ai palauk...tia jau ji itsipartsciutsi vitsai, taip?...Nepatstepėjau kazkaip...Na, pet jei jau iki vetstuvių, tai kokie tia tskundai tada ir tada tuo lapiau nelogitska, kad naktyts pevaitsėts, nets jeigu taip jau parstėtsi, kaip jūts tia ratsote, gerpiama Meri, tai tikrai jau pūtų patsojutsi, o jei jau tia jaunikits tskundziatsi, jau jam pevaitsėts atseit dėl tų parstymutsi, tai ats patakyciau, kad irgi nelogitska trupuciuką, nets its kur jits zino, irgi zinoma po velnių, kad tots naktyts puts pevaitsėts, jei jų dar neturėjo, nets dapar tik vetstuvėts, tai tegul pirma papando ir tik tada traumuojatsi, taip. Nelogitskumų man tia per daug pripinta tsu vitsokiomits painypėmits ir tragedijų, kurių net nėra ir...ai, vitkats, ats jau pakomentavęts, galit ir patsigincyti trupuciuką jei norit.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą