Rašyk
Eilės (78142)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Savaitė. Jau savaitė, kaip sergu. Gal nesergu. Jaučiuosi įsimylėjęs. Iš kur žinau? Nežinau, tiesiog, niekada anksčiau nesu taip jautęsis, žmogus tiesiog neišeina iš galvos. Netgi gerb. „Google“ vienu iš įsimylėjimo simptomų įvardina nuolatinį galvojimą apie tą žmogų. Tarkim įsimylėjau, jaučiate, kelintą kartą naudoju šį žodį, akivaizdu, jog sergu. Keista, anksčiau tikėjau, jog įmanoma įsimylėti iš pirmo žvilgsnio, bet meilė, per pirmą susirašinėjimo dieną - niekada nebūtų šovę į galvą. Tačiau, štai aš gyvas, turintis šiek tiek sveiko proto, ir vis dar paskendęs meilėje, ne bet kokioje, elektroninėje. Jums, atrodo, jog viskas taip ir baigsis mano pasakojimas, ne... Ne taip paprastai jūsų nepaleisiu, aš vis dar nekaltai tikiu laiminga, tikra, nuoširdžia meile ir susitikimas su mylimu asmeniu, tik dar labiau patvirtins mano įsitikinimus. Be jokių abejonių, taip užtikrintai? Taip nes meilės pagrindas nėra kūniškumas, jai nėra būtinas gyvas bendravimas, tai yra sielų trauka.
    Meilė. Laukiu tavęs.
2016-02-29 09:57
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-04 14:03
Lengvai
Ne. Prastas stilius. Žinoma, nebent tai - rašinėlis, skirtas trlikamečiams, kurį jie perskaito ir pamiršta, nes iki literatūros "netraukia".

Būtų daug geriau viską perteikti per pasakojimą, o ne teiginius, klausimus ir atsakymus. Galima gal pradėti nuo "Laukiu laiško.... Viskas prasidėjo, kai.... Viduje gyvena džiaugsmas, galvojant apie..." ir taip toliau ir panašiai.

Tikiuosi, toliau bus geriau.

Kol kas 1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-03-01 01:13
Laukinė Obelis
Yra tokia "rašytojų" kategorija, kurie labai nuoširdžiai bet visiškai nevykusiai rašo apie savo įsimylėjimus. O čia dar vienas žingsnelis link prarajos - bandoma nuoširdžiai pašmaikštauti apie savo nuoširdžią meilę. Bet visa tai taip nesėkminga...
Aš ir dar kartą sakau - nerašykite apie meilę.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-02-29 23:01
Berezijus Kunelaitis
Dėkui už išsakytą nuomonę, nieko nekopijuoju, rašau ką galvoju. Nė vienose vestuvėse dar nedalyvavau, jokių papročių nežinau.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-02-29 21:01
Billabong
Mielas Berezijau Kunelaiti,
Pradžiai norėčiau jus pakalbinti apie eiles. Reikalas tame, kad labai seniai, dar studijų metais, jei kur nors trūkdavo pabrolio vestuvėse, tai kažkokiu man nesuvokiamu būdu visos likimo strėlės suskrisdavo į mane ir aš tapdavau tuo pritrūkusiu pabroliu. Tokiu pusiau savanorišku būdu man teko išklausyti begalę eiliuotų piršlio kalbų, skaitomų iš tokios be galo ilgos flomasteriu prirašytos vyniojamo popieriais juostos, suvyniotos į triūbą. Galiu teigti, kad tas eiliuotos triūbos žanras man labai gerai pažįstamas. Taigi, esu kankinamas abejonių - ar gali būti, kad jūs esate tų kadais girdėtų eilių iš triūbos autorius, bet tada kodėl profilyje nurodote, kad jums 19m , nes taip būti negali. Vienok, jeigu amžių nurodėte tiksliai, esu įsitikinęs, kad į rašyką publikuojate eiles, nurašytas iš triūbos! Prašau paaiškinti ir išsklaidyti mano abejones.

Dėl šio rašinio apie jus ištikusią meilę - ginkdie neikite į susitikimą. Mylėkite ją kaip savo Mūzą - tiesiog taip.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-02-29 19:54
Berezijus Kunelaitis
Čia tik įžanga ;)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-02-29 13:43
Trantsliukatoriuts Agu Kitkits
gerai, kad pasidalinote su mumis savo įspūdžiais, artimi labai, žinomi ir visiems suprantami. Taip ir reikia daryti, kai nesitveri džiaugsmu ir nėra su kuo, arba nenori dalintis tuo su tais, kurie šalia, na ir šiaip - geriau jau pasidalinti su nepažįstamais :)
BET. Kitą kartą pabandykit iš to padaryti kokį nors kūrinį. Pradžiai kūrinėlį, na literatūrinį nors trupučiuką, o paskui jau...kaip Dievas duos :D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą