Rašyk
Eilės (78154)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Gal vakarykštė diena buvo tokia diena, kuri šią dieną pavertė giliu tylėjimu, begalės klausimų ir jokių atsakymų diena. O gal jų ir nereikia tų atsakymų? O gal nereikia ir klausimų? Gal nereikia ir abejonių?
Bet sunkiame ir skaudžiame tylėjime vis vien kyla klausimai, kuriems nėra atsakymų ir atsakymai, kuriems nėra klausimų. Nevalingai, bet jie vis vien kyla, nors niekada jie taip ir nebus užduoti, kurie liks kažkur tarp svajonių ir realybės pasaulio. Tik klausimai...
Kur dingsta giliai prasmingi žodžiai su neišakytais sakiniais? Kur nuplukdo minčių tėkmę ir kur jos pasilieka?
Kaip galima pasiilgti šildančios šilumos, kai už lango šviečia kaitri saulė? Kaip galima išnykti ir būti taip stipriai matomu?
Kiek galima taip neapsakomai norėti ir tuo pačiu taip sunkiai priimti? Kiek galima tylėti, kai norisi kalbėti, norisi šaukti ir vėl tylėti?
Kada ašara rieda ne dėl skausmingo įžeidimo, o dėl nepažystamos ir dar nepatirtos jausmų audros? Kada laikas sustoja ir tuo pačiu lekia it ekspreso traukinys?
Ir kodėl?... Kodėl jautiesi kaltas be kaltės? Kodėl tylėjime matai prasmę? Kodėl vakare šešėliui pasakęs sudie, ryte ir vėlgi pasilabini? Kodėl širdis plyšta iš skausmingo ilgesio, bet smegenys neleidžia spausti enter? Kodėl tiek daug klausimų be atsakymų ir tiek daug atsakymų ne į tuos klausimus?
Ir visgi kam tie klausimai!!! Gal tiesiog reikia pasitikėti likimu, neklausiant kodėl? Pasitikėti atsitiktinumu ir jo pašaipia šypsena iš svajonių. Patikėti tuo, kad visko gali būti, kad sienos gali kalbėti, kad lova gali tapti baseinu ir kad galima kristi ir skristi, jausti saldų nesvarumo jausmą ir likti ten, kur norim likti. Visgi visko gali būti! Gali svajonių gyvenimas pavirsti realiu, o neįmanoma gali tapti įmanomu. Ir gal tiesiog verta pasitikėti akluoju, pasitikėti jo akla intuicija, apsikabinti, jausti kvapą, matyti akis, sunerti ištroškusias rankas ir tiesiog šokti, šokti aklą, bet ritmingą šokį, užmirštant, kad reikės pareiti į realų gyvenimą, kur tiek atsakymų be klausimų... Visko gali būti!
2015-09-14 23:59
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-09-15 23:46
Deivina Orchide
nei komentaras, nei ivertinimas...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-09-15 18:34
wrawr
nei eilės nei esė, 1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą