Rašyk
Eilės (78145)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ne kartą esu girdėjęs kalbų, kad Korai esu kaip brolis, tačiau nė karto negirdėjau jos pačios man pasakančios tai į akis.
-Džeikobai, - suinkštė mergina ir žengė vieną žingsnį arčiau manęs.
-Grįžk atgal, - pasakiau jai perspėjančiu tonu ir uždėjau smilių ant gaiduko, pasiruošęs bet kurią akimirką ištaškyti jai smegenis.
-Aš tik atnešiau tau pietus. Juk pats prašei, - Kora vos sugebėjo pratarti žodį. Aiškiai suvokė, kad jeigu padarys vieną netinkamą judesį, ji mirs.
-Lėtai padėk juos ant žemės ir grįžk į savo kambarį, - įsakiau jai ir apsilaižiau lūpas.
Net ir bijodama ši mergina visada sugeba išlikti seksuali. Aš jai nieku gyvu negaliu būti brolis, nes su ja kartais miegu.
Kora lėtai padėjo ant žemės dėžutę, kurioje garavo skanūs pietūs, ir kurių aš prašiau prieš kelias valandas.
-Ar žinai kodėl dabar mirsi? – paklausiau ir lėtai priėjau prie jos. Paėmęs dėžutę, mestelėjau ant savo lovos, o ginklą atrėmiau merginai į kaktą.
Kora ėmė dar labiau drebėti nei prieš tai. Jaučiau jos baimę.
Lėtai apėjau ją ir įsidėjau ginklą į dėklą, kurį galima prisisegti prie liemens kaip diržą. Tada viena ranka apkabinau merginą per liemenį, o kita suėmiau jos švelnius plaukus. Patraukdamas juos nuo jos kaklo, pirštų galiukais ėmiau liesti jos odą. Ši kaip mat pašiurpo, bemaž mačiau kaip vos matomi kūno plaukeliai pakilo. Niekaip negaliu suprasti, kodėl ši mergina nuolatos taip reaguoja į kiekvieną mano prisilietimą, tačiau man tai beveik patikdavo. Jaučiausi padėties šeimininkas.
Ir vis dėlto, Kora buvo puikiai išmokusi pačią pirmąją ir svarbiausią taisyklę – čia vadas esu aš ir man nepaklūsti, reiškia savižudybę. Todėl dabar ji tik ramiai stovėjo ir laukė kažko netikėto iš manęs, arba savo mirties.
Greitai atsukęs merginą į save, stipriai priglaudžiau ją prie savęs ir įdėmiai pažvelgiau į akis, tuo pat metu ranka, kuria ką tik glosčiau jos kaklą, išsitraukiau ginklą ir atrėmiau jai į smilkinį.
Kora garsiai nugargė seiles, o jos akys ir vėl išsiplėtė iš baimės.
-Daugiau niekada nedrįsk įeiti į kambarį prieš tai man nepranešusi, - tyliai sukuždėjau jai tiesiai į veidą ir atsitraukiau. – O dabar nešdinkis iš čia.
-Džeikobai, - pasakė Kora su didele viltimi balse, tikėdamasi, kad atlyšiu, tačiau aš vėl atkišau ginklą jai prieš akis stipriau suimdamas nuo pirštų sušilusį metalą ir lėtai užtaisydama jį, žvilgsniu paraginau išeiti.
Netrukus ir vėl buvau vienas. Klestelėjau ant lovos, ginklą padėjau šalia savęs ir rankas pasidėjau ant kelių. Jaučiausi siaubingai.
2015-07-29 12:10
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2015-07-29 17:24
Pelas
O man labiausiai patiko ši logika: Aš jai nieku gyvu negaliu būti brolis, nes su ja kartais miegu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-07-29 13:21
Nie cas
Reikia manyti, viskas dar gali pasikeisti, nes paskutinis sakinys yra toks -" Jaučiausi siaubingai.", jei jaučiasi siaubingai, gal bandys spręsti tą problemą, kad ateityje užvaldytų kiti pojūčiai.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2015-07-29 12:56
Meškiukas
Knygas skaityti reikia. Bent jau patariama.
Įdomumo dėlei visas tris dalis sudėjau į vieną vietą - nepilni du lapai, kuriama pasakojama apie beprotišką fainuolį fainą alfa patiną, kuris viena žaibais iš užpakalio griauna priešus ir ima visas pateles, kurios tik patinka.
Dabar prisėsk ir pagalvok apie postapokalipsę ar dar kokį velnią. Vienas bičiukas priglaudžia daugybę kitų bičiukų ir kada panorėjęs gali juos iššaudyt. Rimtai? Ir niekas dar jo paties neprakiurdė ar nepakabino ant šakos? Nes be gebėjimo užtaisyti ginklą ištiestoje rankoje daugiau kaip ir neturi jokių reikiamų savybių išlaikyti bendruomenę.
Va šioje vietoje matau fantastiką. O toliau, nepyk, pezalai "aš kiečiausias smėlio dėžėje".
Visų pirma gerai pagalvok, kad skaitytojas nori matyti aplinką, veikėjus, galų gale - kuo jau tas bičiukas toks ypatingas, kad visi jo bijo. MOka šokti paslaptingą karo šokį, atbaidantį meškas? Pina krepšius? Tarpas tarp jo akių lygus smegenų dydžiui?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2015-07-29 12:38
Nie cas
Aštru, egocentrizmas nugali bet kokį sveiką protą, net tada, kai to reikia gailėtis.
Patiko trumpa, glausta kalba.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą