Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







susirinkite draugai, kritikai, melancholikai ir visi tie kur tik sau ir pabūkime drauge atskirai, mylėkim ir atleiskim nes taip elgtis yra gerai .
šitaip prasideda nauja pradžia . Ir joje jau matosi pabaiga nes kvailiui darosi bloga nuo savęs ir taves, bet akis pakėlus aukščiai matosi, kad ką sakiau - melavau.
Nereikia pasiduoti taip lengvai tad leiskimės į kelione per vaizduote, pažiūrėkim kur nuves.
Laikais kai visi stebuklai vyko realiai, kunigai darydavo blogai, neleido jie, burti nes bijojo, kad gali išburti ir pranešti tautai visai, kad kunigai didesni raganiai nei tie pakarti.
O Pranas 2045 metais netyčia pateko į tarp dimensinį portalą ir atsidurs su savo „iphone22“ ten kur nežinojo kas tai, o jis pats atrodė gan keistai vietiniu akims nes 21a. apdarai netiko prie 13a kailių madų, o jam nepasisekė nes buvo Pranas aktyvistas už visus gyvius ir greitai jį kuokom už baladojo už netinkamus pareiškimus apie jų įpročius .
O toliau apie merginą kurį tikėjosi, kad sukels pavydą ir jos mylimasis vėl ras kelią pas ją, tačiau niekad ji nesusimąstė, kad nerūpi jam visai ir dabar liko su kitu labai nuobodžiu ir drąsos neužtenka pasakyt jam, kad jis tik pamaina, tik netikras vyras būti šalia kol vėl ateis jos mylimasis mėlynų akių . Dabar ji laukia kol jis sužinos.
draugiai mielieji žmonės ar užtenka, ar supratot apie ką tai, juk gyvenimas nėra toks liūdnas ir nespalvotas, kad apsiriboti asmeniniu skausmu, juk vaizduotė duota tam, kad nors ir kaip blogai galėtum įsivaizduoti, kad gerai. Ir kam laiką skirti savo skausmui plėsti jam skiriant visas laisvas mintis kai gali ant fenikso sparnų pakilt į aukštumas ir nutviekst padangę visa ir nebylu svietą tik tam, kad mamai būtu geriau, kad galėtu ji sakyt - mano vaikelis didvyris (didmotė) nes matė už šio pasaulio ir suprato kas negerai- gali ji taip ir nesakyt, bet svarbiausia save pamilt.
O vaizduotės sparnai gali virst  nereikalinga atauga jei neduosi jiems sportuot, o juk nesunku įsivaizduot, kad esi policininkas už įstatimo ribų arba, kad tu, esi ne tu pasaulyje kur tiek daug žmonių.
Myliu, bet dabar skrendu, Mėnulyje turiu planų tarp galaktinė vyno degustacija vyks, žinot pasakysiu paslaptį aš degtinė duodu gert kitiem man patinka žiūrėt kaip nusigeria  ateiviai lengvai.
2014-02-11 23:10
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2014-02-12 16:13
TomKomPotas
2. Kad ateiviai po vieną negertų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2014-02-12 10:15
Juozas Staputis
Autorius siekia filosofinių gilumų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2014-02-12 07:45
tictac_it
Turinys čia kaip ir "nė joks" , bet tas dėstymas kreivas savotiškai žavus ... :) 2
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2014-02-11 23:29
keistmažodis
kažkodėl dingo pastraipos ir kūrinys prarado visa žavesį ... gaila nes tūrinis gana prastas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą