Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Aš su ja susipažinau labai neįprastoje vietoje, nuo to laiko kai mūsų žvilgsniai susitiko, aš iškart supratau, kad mes būsim amžinai kartu.  Nesvarbu ar skausmas, ar džiaugsmas mes išliekam vienas kitam ištikimi ir atsidavę.  Paėmus ją į savo rankas, delnai nejučiomis sudrėksta, aš virpu kaip drebulės lapas.  Prisilietus prie jos lūpomis, kraujas užverda, akių vyzdžiai išsiplečia. Atrodo aš tampu narkomanu, narkomanu, kuris nenori pasveikt. Mano anfetaminas yra ji, mane veža jos buvimas šalia.  Mes dažnai iškylaujame, keliaudamas su ja, aš nejaučiu nueitų kilometrų, nejaučiu įveiktų kliūčių. Mokslininkai atrado Dieviškąją dalelę, aš taip pat. Mano Dieviškojo dalelė yra ji, aš be jos, tai tas pats kaip suvirinimo aparatas be elektrodo, kad ir kokia stipri srovė mamini tekėtų, be jos pliuso mano minusas neveikia. Jos akys priverčia mane šypsotis, jos juokas priverčia mane ją dar stipriau mylėti. Norėdamas ją apibūdinti vienu žodžiu, aš bandžiau pasinaudoti „google“ pagalba, paieškoje įvesdamas žodį „komplimentas“. Nei vienas pasiūlymas netiko jai apibūdinti, jei milijoną metų milijonas rašytojų rašytų apie nieką kitą, tik apie ją, tai jie aprašytų tik trečdalį jos grožio. Man patinka viena animacinio personažo pasakyta mintis, „Kai aš tarnavau specialiose pajėgose, mane buvo pagrobę teroristai. Jie mane laikė mažyčiame, purviname kambaryje, pro kurio langą, aš sugebėjau įžiūrėti tik mažą mėlyno dangaus lopinėlį, bet tas mėlynumas buvo niekas lyginant su tavo akių mėlynumu. “ Aš tave myliu!
2013-02-06 18:30
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-16 14:44
Passion_
Žavūs žodžiai mylimajai. Tik tiek, kad į esė žanrus ne itin pretenduoja. Na, o prasmingu dienoraštiniu įrašu būti jam kaip tik. Tik dar kelias skyrybos klaideles išsitaisyti reikėtų, kad žavesio neprarastų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-07 12:34
Le Hawk
Turbūt nėra labiau nuvalkiotų temų literatūroje, negu meilė. Kai kurie palyginimai tikrai vaizdingi ir įdomūs, bet pati tema ne mano skonio (aišku, čia subjektyvus požiūris). Labai jau daug tos lytinio instinkto emocijomis paremtos meilės visur, visuose filmuose, dainose, kad net neįdomu. Va parašytų kas nors, kaip myli tėvus, savo vaikus, žmoniją, Dievą, tėvynę...
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-07 10:04
Raistine
Ir daug surūkyta :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-07 00:11
prelegentas
nei viens nepataikėt kolkas :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-06 23:32
gunta
panašu į tai, kas gali užaugti ir į meilę, (mat jausmai yra ugdomi.) Būna atvejų, išpliko veidą rūgštimi, žmogus gali ir apakti - kaip tada?.. veidas lieka (oda, raumenys, kaip grublėtas kietas randas.) žmogui psichologiškai yra "chaną"m jis dvasiškai gali pasidaryti labai sunkiu, nepakeliamu, nes jo gyvenimas viskame keičiasi kardinaliai - o dar prie viso to gyvename amžiuje - pasaulyje, kuriame kapitaliai (kaip? kapitališkai) yra ugdomas kūno kultas. (kultivuojamas ideologiškai - ir tai jau labai reikšminga.) viskas iš to žmogaus darosi visai kitas žmogus - kaip tada?..
Tai gi - jausmai yra ugdomi, bet kas čia rašoma, nuoširdus žavesys, džiaugsmas, palaima, kad žmogus sutiko tą, kurio egzistencija po saule - džiaugiasi tiesiog netrivoja (nesitveria savo odoje iš džiaugsmo, jam ankšta savyje, taip spurda jame jo džiaugsmas) , ir kraustosi iš proto nuo to džiaugsmo. Štai taip atrodo - neatrodo Hormonų audros, bet... visa tai yra ugdoma, ir gali išaugti į tikrus jausmus; JEI būna ugdoma, o ne mėgaujamasi tol kol yra. paskui sudeginama, vienas kitą pažįsta jau mintinai, ir jau nebėra;
patiko, kad tekste yra džiaugsmas kito žmogaus egzistencija, o ne hormonų audros vadinamos meile, tačiau, kaip proza, jei tai būtų tik dalelė iš kokio tai didesnio kūrinio, kada herojus mąsto savyje, sutikęs kitą žmogų, nors knyga visai ne apie tai. ar ne knyga, koks nors apsakymas, ir panašiai. (kur su google, ir pabaiga - literatūriškai jau silpniau) o visumoje, tai gali būti literatūroje, kada kokiame nors romane herojus apsako, arba rašytojas, rašydamas pirmame asmenyje, apsako herojaus kokią nors savijautą, kažkokiame etape, knygoje jų gali būti daug - to žmogaus etapų. tada jis visai sueina į grožinę literatūrą. Kaip priemonė nutapyti herojaus savijautą, dvasinę būseną, kurią jis išgyvena, o rytojaus dieną sužino, jam vėžys - piktybinis auglys, ir jis greitai viso to neteks, ar gali pasakyti jai, gal ji iš karto pasitrauks, juk ji planuoja gyventi gyvenimą, su vaikais, šeima, tekėti ir t.t. o čia?.. tai gi - literatūriška. (bet kaip atkarpa.)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-06 19:43
Žilis van Gogas
jaunystės padūsavimai, tai - natūralu, bet nekūrybiškai.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2013-02-06 18:36
Kęstutis Šernas
Originalu, kiek skubota. Labiau panašu į aistrą, nei į meilę...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą