Rašyk
Eilės (78145)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







(Mob operatoriaus slapto pasiklausymo išklotinė ant kunigaikštienės Barboros Radvilovnos, Muchamorovnos  stalo)
.

NESENEKA-NES----------------
NELIUCILIJUS-NEL========
.
NES---Mielas drauge, pagaliau įveikei laiko vartus ir radai galimybę aplankyti savo bičiulį. Tad, kaip pas jus sakoma-Are you welcome.
NEL===O, taip garbusis mano bendražygį, lenkiu savo centuriono galvą prieš tave, kuri jau pavargo nuo šalmo, kad ir puošto povo plunksnomis.
---Šian būsi mano garbingiausias svečias, kokį yra kada nors mačiusi ši menė ir tikiuosi tavo šarvai, antkauliai ir ginklai patogiai  ir saugiai ilsėsis priemenėje.
=== Iš  tikro, praėjus mums kartu šlovės, nuopolio laikus  ir varines triūbas, nėra ko  tikėtis iš vienas kito, kaip tik džiaugsmo, kad vėl mes kartu. Keliu tauro ragą už mus.
---Cha, nenusimink, šianakt prie mano puotos stalo snūduriuoti tau nesuteiksiu garbės. Turime juk apie ką pakalbėti.  O be to  ir proga neeilinė padiskutuoti su lygiaverčiu pašnekovu apie šuolį į penktąją dimensiją, kai mūsų smegenys jau dirbs ne 8% pajėgumu, o visu 12-kos %.
===Žinant tavo ir diplomatiškai/tiesmūkišką būdą, to ir nesitikiu.
---Be ilgų ditirambų tiesiai ir paklausiu; ar visus jau savo vergus paleidai, ar dar tikies jų reikalingumo?
===Mielas drauge, matau dar ir tau teks kai ko išmokti gyvenant po šia Saule, t. y. - gyventi su neatsakytais klausimais.
---Bet tai juk puiki galimybė dabar ir išsiaiškinti, kas neramina sielą.
Pats ir užvedei ant kelio, paminėjęs Saulę.

Kaip žinome, 5, 6  paras skendėsime visiškoje tamsoje, nieko nematydami net per ištiestą ranką.
===Tai reikia suprasti, kad kažkas Saulę užgesins?
---Būtent. Štai kur esminis klausimas. Juk net ir esant pilnam Saulės užtemimui, nuo praskrendančios Nibiru, tokios tamsos niekaip neturėtume.
===Tai nori pasakyti, kad Nibiru nebus?
---Bus ji, niekur nesidės, tik ne dabar.
===Tai tada dangų turėtų aptraukti toks šydas, kokio dar svietas nematė.
---Taip, čia ir visi ugnikalniai, paskleidę savo pelenus to nepajėgtų.
===Tai kur tada raktas nuo tos mįslės?


---Atsipalaiduok, pasivaišink mano patiekalais ir gėrimais, kurių buteliai vyno rūsyje taip apsitraukė pelėsiais, kad galėtumei suprasti, jog  tikrai padarei šventę mano sielai ir kūnui, savo atvykimu.
===Na, tu visada mane pasitinki ir priimi kaip liturionas, įpareigodamas ir mane atsakyti tuo pačiu.
Tai kol dar atminties registrai neišjungti, numatyk datą atsakomojo  vizito mano centurijoje.

---Aha, tai apie Saulę mes.
===Tikrai, kokie požemių kunigaikščiai čia ruošiasi siautėti, kad nebus jokios šviesos?
---Teisingai pastebėjai. Naktis visada yra tamsiųjų jėgų siautėjimo metas ir Baltramiejaus orgijos baigiasi, sugiedojus pirmiesiems gaidžiams. Tai mes patyrėme jau ne kartą. Pameni paskutinį-sausio 13-tąją?..
===Mūsų legionuose visi dabar tarsi pamišę, tik ir tekalba apie pasaulio pabaigą. Dar tokios psichozės kiek pamenu nėra buvę nuo  Kristaus Atėjimo laikų.
---Pats matai kokios anomalijos vyksta, kai kokie  ateiviai pradeda stumdyti savo inplantuotas figūras ant šachmatų lentos. Nieko gero tai niekada nežada, kaip ir Nibiru pasirodymas.  Jeigu pakrapštytume atmintį, tai galėtume iliustruoti ir skaičiais, kai WW2 karą „pralaimėjusi“ pusė neteko 20 milijonų žmonių, o karą „laimėjusi“-  60 mln.
===Kur gi ne, juk Stalinas siuntė į mūšį šešis su vienu šautuvu.
Bet čia didžiausias ir paradoksas. Laimėjęs karą, gyvena blogiau už pralaimėjusįjį.
---Taip, akivaizdi dviejų ateivių rasių šachmatų partija, kur figūros-gyvi žmonės. O tikslas abiejų-kuo daugiau lavonų.
===Tai tu nori pasakyti, kad kare nebūna lavonų?
---Noriu pasakyti, kad karą laimėjo Oriono grupės torniečių generolas Šaltis. O pralaimėjo tai kiti, reptilijos, kurios ir sutriuškino admirolo Ričardo Berdo laivyną Antarktidoje, Karalienės Mod ekvatorijoje, kur po karo prieglobstį rado Hitleris, su savo patikėtiniais.
===Bala nematė, kas buvo, tas buvo. Grįžkime prie Saulės reikalų.
---Žinoma, bičiuli, šian nėra nieko svarbiau, nei perkirtimas šio Gordijaus mazgo. Jeigu mums pavyks, jau sekančią dieną būsime tituluojami Pranas`ais. Jeigu ne- apspjaudys  kaip visada kuprių nugarų palikuonys.
===Tai rėžk savo vizijas, nekantrauju išgirsti.
---Su vizijom teks palaukti.  Apie jas pakalbėsime, kai iš mobiliakų išimsime akumuliatorius. Dabar dar pašiurpinkime ilgaausius, kurie greit liks be darbo, nes penktoje dimensijoje jau kalbėsime telepatiškai.
Matau ir tu informacijos jūroje pametei galus, pats jau nemąstai, o lauki kol kas išrašys receptą. Žinai ir apie fotonų juostą ir Tarpgalaktinį antigravitacinį cikloną, einantį per Visatos centrą nuo Plejadžių, bet užvertei tuos puslapius ir eini neatsigręždamas neva pirmyn.
===Na gerai, kaip visada tu teisus, bet ką pasakyti tiems legionų nerimautojams, kurie jau šluoja maisto parduotuves?
---Nieko nesakyk, tegul šluoja, nes tie kurie nešluoja ir vaidina taip lengvai ant lengvatikių kabliuko nekimbantys, užkibs ant savo pasipūtimo, o už tai mokės gal ir gyvybės kaina.
===Papasakosiu tau baiką, kuri nutiko dirižablyje, man skrendant pas tave;
Orlaivio gale įvyko subruzdimas, gal kokia dama gimdyti prieš laiką pradėjo, tai stiuardesė garsiai kreipėsi į visus keleivius, sakydama-gal čia yra daktaras???
Cha, griūk negyvas, vienas, nežinau kaip ir pavadinti, atsistojo oriai, pasilipėjo ant kažko, kad dar didesnis būtų ir garsiai pareiškė-taip, aš esu fizikos mokslų daktaras....
---Juokas juokais, bet kai žinai, kad konkistodorų okupuotame krašte yra paruoštos koncentracijos stovyklos, su apmokytu personalu, prigaminta aibė plastikinių karstų, kurių kiekio net suskaičiuoti neina, kyla klausimas-Kažkas žino Tiesą, kuri nuo visų slepiama.
===Na, čia nieko naujo, jau seniai buvo išpranašauta, kad ten bus tokia pati spalio revoliucija, tik dar baisesnė. Mano protėviai galėtų daugiau papasakoti apie gyvenimą/negyvenimą  amžino įšalo kraštę, gulagų valstybės.
---Bet grįžkime prie temos.
Turėjai gerą progą iškamantinėti tą fizikos mokslų daktarą apie fotonų juostą, kada viskas net po žeme ims švytėti, o čia-absoliuti tamsa? Ar tai gravitacinio ciklono pasekmė, kai dingsta  visi elektromagnetiniai laukai, kai nutyla visi siūstuvai, užgęsta generatoriai ir tikriausiai toje tamsoje nesklinda net žmogaus balsas?..
===Nori pasakyti, kad 5, 6 paras ant ranku verks kūdikis, o mama negirdės?
---Geras klausimas. Tu klausk  manęs, o aš tavęs.
===Pradedu suvokti. Tai bus ne pasaulio pabaiga, o civilizacijos pabaiga. Pažiūrėsime kas išliks, kai dings elektra ilgam, o Kalėdų laikotarpį vėl globos generolas Šaltis.
Išprotėję, pikti ir sušalę žmonės siaubs parduotuves, paliks savo gyvenamus skruzdėlynus ir trauks kus akys mato, toliau nuo tokių pačių. Tai jau ne pilietinis karas, o kažkas dar baisiau.
---Va čia ir pasitikrinsime kas kuo tiki ir kuo įtikėjęs. Manau dauguma atsivers ir mels Dievo atleidimo, nes gyvieji pavydės mirusiesiems.
===Tai jau taip, įvairios sektos išnyks kaip dūmas. Keista būtų matyti Bulviakasių sektos gerbėją apsikabinusį krepšinio kamuolį tokiu metu ir besimeldžiantį spalvotiems legionieriams. Nors, kaip sakai, kurie nepasiruošę vidujai, penktos dimensijos Dievo dovanas priims kaip nuprotėjimą, kada atsivėrusi trečioji akis leis matyti paralelinius pasaulius, o tau vaidensis balti arkliai, kuriuos mato narkomanai ir baltosios karštinės apsėstieji. Tiesa, jų matomos tik žemų virpesių paralelės.
---Nejuokauk, tai visai nejuokinga, ne laiku ir ne vietoje. Nors gal ir laiku ir vietoje, bet daugiau to niekam nesakyk.
Einam griūti, spartietiškas guolis tau paruoštas, o ir gėrėme ne vandenį, atrodo.
Labanaktis, drauge mano, apversk smėlio laikrodį, ryt pratęsime.
2012-12-20 11:21
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-20 23:20
vidinė tuštuma
Palauksiu rytdienos po to komentuosiu:D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-20 20:32
Ties riba
dar atminties registrai neišjungti:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-20 20:31
Ties riba
Grįžkime prie  kasdieninių  reikalų.Pasaulio pabaiga palauks:>)))
Tamsta ne tik istorinių žinių turite:)
Nekvailai,tik gal per ilgas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-20 20:20
Mute
apverskit  smėlio laikrodį,
ryt pratęskit:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-20 20:13
Mute
Savo darbą atlikai gerai,lauksime rytdienos:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą