Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Turbūt buvome susitikę labai senai, kai rytinės kavos kvapas įtaigiai glostydavo tavo drebantį kūną, o ranka lėčiausiais greičiais slinkdavo tavo plaukų, pečių ir nugaros ruožais, atsargiai tyrinėdama kiekvieną tavo odos lopinėlį. Ir tik tada tavo lūpų kampe pasirodydavo už saulę šiltesnė šypsena, prikeliantį antram gyvenimui, suteikianti antrą šansą, antrą galimybę.

Prisimenu tave. Turbūt dėl to, jog tik tu ketvirtą valandą ryte vis dar kalbėdavai man gražiausia pasaulio kalba, tik nuo tavo žodžių aš nemokėdavau pavargti ar pykti. Ir atrodydavo, jog mudu dar kartą nugalėjome miego paspęstus spąstus, kuriuos bandydavome įveikti niūriausiomis savaitės dienomis, pasislėpę didelėje medinėje lovoje. Kai už lango siausdavo vėjas, o gatves kraštus skalaudavo lietus, niekaip nesutekantis į požeminių labirintų tinklus.

Jaučiu tavo kvėpavimą. Užuodžiu tavo kvepalus. Girdžiu tavo žingsnius. Iš ten, iš tamsos. Iš kažkur taip arti, iš to, kas pagaliau atsidūrė manyje. Girdžiu, tavo atsegamų batų garsą, atsimušantį nuo sunkių grindų. Girdžiu kaip gilus tavo įkvėpimas pavirsta į jautriausias natas, nuginkluojančias ir raminančias. Po velnių, kaip man tai patinka.

Turbūt tai dėl tavęs keičiasi mano dienos ir naktys, minutės ir sekundės. Turbūt dėl tavęs aš pasistengsiu būti geresnis. Turbūt turėčiau tau padėkoti už tai, jog tavo buvimas šalia visada užsitęsia amžinybę laikrodžio rodyklės apsisukimų. Turbūt turėčiau padėkoti tau už klausimus, kurie nuramina labiau nei atsakymai.

Turbūt tie žvilgtelėjimai atgal dar niekada nebuvo tokie nuostabūs. Ir trunkantys lygiai tiek, kol tavo veide atsiranda gabalėlis laimės.
2012-12-07 11:28
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-07 20:55
Teta_Santa
kaip gera skaityti... graudu, pavydu, bet labai gera.DĖKUI
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-07 17:41
sf
sf
Turbūt...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą