Rašyk
Eilės (78091)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Pirmasis karys Rong Yu, kurio vardas reiškė garbę, galią visuomet išsaugoti gerą vardą, nublokšdamas visus silpnesnius šalin prasibrovė iki kovotojo, kuris buvo pats stipriausias iš visų, ir pašaukęs jį, padarė erdvės kovai, jis niekada nekovoja su silpnesniu priešininku, bet jis dar niekada nepralaimėjo, mintis apie pasidavimą tiesiog neegzistuoja jo galvoje. Jis moka pasigailėti, todėl jį gerbia ir priešininkai, jiems garbė kautis su šio kariu. Kovoja jis išdidžiai, plačiais galingais mostais, visą laiką žiūri priešininkui į akis.. . Jis tarnauja tik išdidžiai garbės dvasiai.. .

  Antrasis karys Nai Šing, kurio vardas reiškė kantrybę, galią kentėti pasitelkiant narsą, jis sužeistas, tačiau žaizdos jis, rodės, nepastebi, jis niekuomet nepuolė, tik laukė.. . Jis nesigindavo, tik kontratakuodavo sulaukęs tinkamiausios progos. O tai jam daryti sekėsi labiausiai - laukti, išlaukti tinkamiausios progos ir pulti.. . Netgi matydamas galingiausią kirvį skriejantį jo link, jis niekada nepanikuodavo, ir tiksliausią akimirką, nei sekunde anksčiau, nei sekunde vėliau, jis puldavo, jam visuomet užtekdavo vieno smūgio.. . Jis tarnauja tik nemariai laiko dvasiai.. .

  Trečiasis karys Tsan Kvu, kurio vardas reiškė negailestingumą, galią išlikti nepažeistam gailesčio ar simpatijos.. . Jis lengvai traiškė visus, silpnus ar stiprius, sveikus ar sužeistus, savus ar svetimus, nesigailėdamas nei vieno. Nugalėjęs jis privalėjo priešininką užmušti. Jis mėgaujasi kraujo skoniu, malonumą jam suteikia tik negyvas priešininkas, skausmas jam kelia neapykantą, O neapykanta suteikia jam jėgos. Nenugalimu jį padaro tai, kad jo širdyje nėra vietos draugystei ar meilei, lieka tik pyktis.. . Jo smūgiai galingi, tiesūs greiti ir mirtini.. . Jis tarnauja tik visus matančiai ir anksčiau ar vėliau paliečiančiai mirties dvasiai.. .

  Ketvirtasis karys Šin Tsun Jerh, kurio vardas reiškė išlikimą, galią būti vieninteliu pergyvenusiu kitus žmones, laikus ar įvykius.. . Jis ėjo lėtai, nulenkęs galvą, susimąstęs, priešai jo nepuolė, jie žinojo, kad nenugalės to, kuris sugebėjo tiek išgyventi.. . Jam nerūpėjo, kas jo laukia, jis tik žinojo, ką jau pergyveno jam terūpėjo dabartis. Jis visuomet nugali, jis žudo tik tada, kai jam to reikia, kad išgyventų, jis kovoja tik tiek kiek jam tai yra naudinga, niekada neeikvoja jėgų veltui, visuomet remiasi savo patirtimi, mokosi iš savų ir svetimų klaidų. Jis nejaučia neapykantos, nejaučia džiaugsmo, nes visuomet žino, kad tai dar ne pabaiga. Jo tikslas išgyventi. Jo smūgiai ekonomiški tikslųs, galingi, smūgioja tiek kiek reikia, kad nugalėtų.. . Jis tarnauja visagalei gamtos dvasiai.. .

  Penktasis karys Tieh Hsin, kurio vardas reiškė geležinę širdį, galią visuomet išlikti šaltam, stovėjo atsirėmęs į medį, ignoravo visus aplinkinius kovotojus, priešininkus žudė lengvai, greitai, negailestingai ir šaltai. Jam nerūpi, ar priešininkas žuvo, ar jis dar gyvas. Jis tiesiog atlieka savo užduotį, ramiai ir šaltai. Jis yra kurčias priešininkų maldavimui ar saviškių pagalbos šūksniams, jis nejaučia skausmo, nebijo nieko, tuo labiau mirties. Jis neturi jokių jausmų, visuomet išlieka šaltas ir abėjingas. Jo smūgiai tikslūs, grakštūs, greiti ir tiesūs, juose nėra liepsnojančios kovinės dvasios, tačiau stingdantis šaltis atstoja jos suteikiamą jėgą.. . Jis niekam netarnauja, jo širdis atstumia bet kokią dvasią.

  Šeštasis karys Yong Chee, kurio vardas reiškė narsą ir didvyriškumą, šios didvyrio savybės ypač daug galios suteikia, kai stojama prieš pavojų. Draugų gretose išryškėja vieno žmogaus liepsnojantis siluetas, jis narsiai gina savo draugus, smerkia tuos, kurie juos pamiršta, saviškiai jį nuožmiai gina, aukodami savo gyvybes, nes žino, kad jis dėl jų, bet kada, padaro tą patį. Jis nejaučia baimės, kovoja atiduodamas visas savo jėgas, jo šidyje daug vietos jausmams, jis dažnai pasigaili priešininko, Jo smūgiai dažni, galingi, greiti, kovos metu dažnai iš jo lūpų išsprūsta energingi šūksniai, jis visuomet stengiasi padrąsinti draugus, daug atakuoja ir daug ginasi, tiesiog liepsnoja komandine kovine dvasia, kuri suteikia jam dar daugiau galios... Jis tarnauja, jausmams, draugams, narsai.. . Jo širdies nebeužtenka kažkokiai konkrečiai dvasiai.. .

  Septintasis karys Dou Jyr, kurio vardas reiškė kovos dvasią, galią paversti kovą savo stichija. Šis kovotojas, nepripažysta draugų, jais nepasitiki, jie jam visiškai nerūpi, jam terūpi priešininkas, jis trokšta, kad šis būtų kuo stipresnis, tačiau niekada neatmeta iššukio, pasiruošęs kovai jis tampa kitu žmogumi, atsigauna, suliepsnoja jo akys. Jo širdyje jausmai atsiranda ir išnyksta tik kovos metu, jų būna tik tiek ir tokių, su kurių pagalba jis gali tapti stipresnis. Tačiau jie ne tikri, o dirbtiniai.. . Jis dirbtinai įniršta, ir puola su baisiu siautuliu, dirbtinai išsigasta, ir nuostabiai ginasi, bet iš ėsmės jo širdyje tvyro ramybė. Priešininką jis gerbia, ir nugalėjęs nežudo, nes tikisi, kad dar galės su juo kada nors susikauti, kai šis bus stipresnis.. . Jo smūgiai galingi, tikslūs, greiti, ekonomiški ir grakštūs, kruopščiai nušlifuoti ir ištreniruoti, gerai apgalvoti ir suplanuoti, jis moka ir pulti ir gintis ir kontratakuoti. Jis tarnauja kovos dvasiai, paverčiančiai jį nenugalimu kovos lauke.. .
2003-11-15 13:21
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 14 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-23 18:27
tesa
septyni samurajai.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 20:53
Ninja Tune Fenhir
Na Čia tik pirma dalis:) iš ciklo "Susipažinkime su herojais"
O kovos ir mustynių reiktų nepainioti, stipresnių priešininkų muštynės gali baigtis dar neprasidejusios, tik po žvilgsnių, o kova  turi tęstis ligi galo:)) O buki nekovoja, jie tik mušasi:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 20:22
heroinas
jau beveik filmą galima kurti ;)
bet kažkas ir mirti turi...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 20:08
maksas
Dažniausiai kova baigiasi dar jai neprasidėjus. T.y. priešininkai pasikeičia žvilgsniais ir abiem aišku, kas nugalėjo. Tiesa, reikia, kad priešininkas nebūtų visiškai bukas, tokiais atvejais iš tiesų tenka...
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 19:22
mmmm
Įdomiai ir neblogai :)
Bet tikrai reikėtų kažko dar gale
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 15:40
Ninja Tune Fenhir
nu gal tu ir teisus, bet aciu uz komentarą:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 15:02
Džonis    Super Džonis
na zn gak kaskaip per daug primalta.kaskas netokio.kasko truksta.tikra siuksliu deze nors skiriu 4 balus.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 14:05
Ninja Tune Fenhir
Visi šitie 7 kariai yra kiekviename iš mūsų, tisiog gal kažkuris vienas ar keli nustelbia kitus:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2003-11-15 14:01
aslis
norėčiau būt panaši nebent į Yong Chee...
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą