Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter









Vakaras.  Lynoja. Tamsu. Tamsu ir šlykštu. Tamsu, šlykštu ir šlapia. O aš vienas einu. Einu visai vienas, net be skėčio. Būčiau su skėčiu nebūtų taip šlykštu ir šlapia. Tiesa vis vien būtų tamsu. Reikėtų dar prožektoriaus. Ech, su prožektorium būtume trise. Trise visada linksma. Trise galima ir buteliuką..., o po to padainuotume...  Mėgstu linksmas kompanijas.
Su tokiais bičais ir pas moteris ne sarmata užsukt. Nes man vienam su moterimis tai kažkaip nedrąsu. Savaime suprantama aš jų nebijau.  Bet kai kambaryje moterų daugiau nei manęs, man iškyla keblumų. Visada neramu, kad pasirinkau ne tą. Tada pradedu pergyvent ar išeis man „tai“ su ne ta.  Galiausiai išeina ta „ne ta“, o aš lieku sėdėt lovoj kaip stuobrys.
Kodėl sėdžiu lovoj? Nagi todėl, kad atsigulus ima suktis galva. Kažkodėl pasilinksminus man pradeda suktis galva, pykina. Būtų ganėtinai nejauku, jei gulint su moterim mane supykintų. Todėl aš ir sėdžiu kaip jogas ir kvėpuoju kaip jogas: giliai, atsargiai... ir neritmingai. Dažniausiai taip ir užmiegu. Prabudęs kitą ryt negaliu ištiest nutirpusių kojų, todėl prasėdžiu iki pietų kol atleidžia.
Eina šikt tos pagirios! Viskas per tas kompanijas. Greičiau jau ta vasara. Tada bus šviesu, sausa ir gera. Galėsiu vaikščiot sau vienas ir jokia bloga kompanija neišves manęs iš kelio...  
2012-03-05 01:12
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2022-03-31 14:25
Passchendaele
5
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2012-03-13 19:57
_l_
_l_
gerk vienas___be kompanijos
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą