Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 10 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Lauke, aukštai padangėje skraidė gražus, didingas erelis. Bet vieną dieną jį užklupo liga ir erelis pasimirė. Tačiau, kaip tik tuo laiku miške vaikščiojo du miškininkai ir rado negyvėlį. Vienas jų parsinešė erelį namo  ir padavė vienam iškamšų meistrui. meistras padarė puikų, gražų erelį, kurį galima pasistatyti kambaryje. Taip puikusis paukštis atdirado vienos ponios kambaryje. -Aš labai džiaugiuosi šiuo puikiai  padaryt ereliu. Meistro puikiai padaryti didingi sparnai. Iš arti galima apžiūrėti erelio aštris nagus, akis, pakumpusį snapą. Aišku, jis niekad nebeprabils apie savo gyvenimą miške. Nemažai ereliui teko patirti įvairių dienų ir naktų. Gal būt šis erelis išperėjo ne vieną ereliuką. Kažkur miške paliko jo lizdas, kažkur skraido paukščio vaikai, gal būt jau jo vaikų vaikaineaiški jų visų dalia, o štai šio  didingo paukšio dalia puošti kambarį, žavėti visus atėjsius svečius savo didingumu, savo grožiu. -Smagu, kad galiu prisiminti, kaip aš jį įsigijau, -vis mąstė ponia. -Aš juk labai norėjau tokį  paukštį turėti namuose, kaip įrodymą, kad vyras dirba miške. Norėjau ir turiu. Tik gyvenimas rodo, kad žmonės kažką kol įsigyja kartais pavargsta ir, kad dažnai įsigytas daiktas džiugina tik vieną žmogų, patį įsigijėlį. Tai tikrai niūroka tiesa, bet ko gero, tai tiesa.
2011-04-15 03:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-12-07 13:47
Viliutė
Kam čia  parašytas žodis nenirškite? Suprantu,kad to siekiate.Ne ,ant kiršytojų ,pavyduolių nepikstu.Žinau,kad kartais ,jei neturi pasakyt nieko gero,tai galima patylėt.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-10-15 23:39
gbraznauskiene
PERSKAIČIAU
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-08-20 09:27
Viliutė
Galima ir ne tik apie erelį,bet ir apie velnią.Jis atėjo iš pragaro į miestelį,užėjo į parduotuvę,įsigijo tinkamus drabužius ir atėjo į mokyklą.Čia jis matė kaip mokiniai neklauso mokytojos,kelia triukšmą.Matė velnia ir kariškį,kuris padėjo mokytojai.Buvo padarytas dar ir įrašas,kad pamoka vedama pavyzdingai.Tai buvo įrodymas ,kad mokytoja dirba puikiai.Žinojo velnias,kad kiti mokiniai klausinėjami kiekviana dieną.Gali atsitikti ir taip,kad mokinio nebus klasėje,o jis vis tiek bus klausiamas ir bus smagaus visiems juoko.Matė velnias ir nusirašančius ,ir žaidiančius kortomis,irfotografuojamus vėluojančius mokinius.Jam viskas mokykloje patiko,bet reikėjo dar eiti į miesteli,kur buvo nuogalių pasirodymas pardavėjai ir laiptinėje vienai moterytei.Visa tai jam priminė linksmybes pragare ir velniūkštis buvo smagus.Suprato,kad gyvenimas kunkuliuoja ir pasijuto gerai pailsėjęs.Neužilgo jis patraukė iš miestelio į savo gimtą pragarą.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-07-05 20:43
Velt Ui
nei vaikams, nei suaugusiems. įsigijėlis mielas, stilius kaip 6-oko rašinėlio.. nenirškite:}
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-29 23:28
mengelia
Jei atsirastų daugybė žmonių, geidžiančių įsigyti po erelio iškamšą - būtų siaubas. Tegul molinius erelius nusiperka, fotografijas ant sienų pasikabina ir grožisi. O mes sparnuočius, Viliute, saugosime.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-05-12 14:52
Viliutė
Erelis didingas,erelis gražus,išskleidęs sparnus jis puošia namus.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą