Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







vieną ankstų vasaros rytą iš miego pabudo ponia Rozalija. ji atsisėdo savo plačioje lovoje ir užsisvajojo: -Koks buvo įdomus sapnas. Sapnavau, kad su drauge Irmina laikome gyvenimo egzaminą. ir buvo labai netikėta, kad aš būdama tik ponia, laisvai šį egzaminą išlaikiau, o Irmina, mokyklos direktorė, niekaip šio egzamino išlaikyti negali. ji visa išraudusi, verkianti, prašanti pasigailėti ir vis tiek nei iš vietos. Tolia mane sapne prisivijo kaimynė Viktorija. Ji važiavo su labai įdomi dviračiu. Tai buvo minkšta kėdė su atlošu, prie kurios pritaisyti ratai ir vairas. PO kurio laiko sapnas mane nnešė į vieną ligoninę, ten ligoniai bvo prijungti prie vamzdžių ir taip jiems buvo gydomas nugaros skausmas. Na, reikia užbaigti visus prisiminimus ir eiti pusryčiauti, -tvirtainusprendė Rozalija. Po pusryčių ji sugalvojo nvažiuoti į sodąir trputį padirbėti. Sode ponią pasitiko du puikūs gandrai. Jie smagiai vaikštinėjo po sodą ir, matyt, ieškojo sau pusryčių. Rozalija sutvarkė aviečių plantaciją, užkūrė laužą, pasikepė bulvyčių ir patraukė namo, manydama, kad kas nors paskambins. Ir deja neapsiriko. Namuose neužilgo pasigirdo telefono skambutis. Ieškojo kažkokios Silvijos. -Tie pasiklydėliai man visai nepatinka. Jų buvo tiek daug, kad man jie spėjo atsibosti. na, bet ką su jais padarysi, pagalvojo Rozalija ir patogiai atsisėdusi ant sofos įsitraukė į įdomius pasiskaitymus apie skruzdėlių gyvenimą.
2011-04-02 00:25
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-12-07 06:57
Sigitas Siudika
suprantu. o gal ne? nezinau ka galvoti. meiles naktys? vienisos meiles naktys? dienos?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-08-19 22:48
Viliutė
Gal apie vienodukus būtų irgi įdomu :Yra viena nelabai didelė sala,kuri visada pilna žiedų ir visada pilna gardžių vaisių.Toje saloje šilta ištisus metus ir todėl čia gyvena vienodi žmogeliukai- vienodukai.Jie yra to pačio ūgio,vienoda jų akių spalva ir plaukai.Balsai taip pat jų vienodi.Skiriasi tik vienodukų įpročiai,tai taip jie ir atpažįsta,kad bendrauja su kitu vienoduku.Gyvena jie draugiškai,niekada nesipyksta.Turi jie saloje pakankamai maisto,tai didelių bėdų,kad bus alkani nėra.Vienodukai mėgsta šokis,įvairius žaidimus ir visokį darbą.Vieni užsiima namelių statyba,kiti vaikučių auginimu,dar kiti organizuoja įvairias pramogas ir žaidimus.Svarbiausios pas juos meilės naktys.Tuomet niekam negalima vaikščioti po salą ir drumsti ramybės.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-23 22:49
Viliutė
Klaidų atitaisymas:Vieną...Ji...Ji...įdomiu.......nunešė...buvo......nuvažiuoti....truputį....
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-06-21 20:47
mengelia
Čia visai įmantriai parašei, nuotaiką, emocijas sukūrei. Tau tik leisk ir romanas jau bus parašytas, Viliute. Atidžiau pažiūrėk tekstą publikuodama rašyke, kurį žodį pabraukia raudonai, tai žodis yra klaidingai parašytas. Aš taip pasitikrinu.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-05-22 14:47
Viliutė
Obelėlė Obelis,mano klaidas skaičiuoja.Obelėlė,obelis šlama ir linguoja.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-03 12:18
Laukinė Obelis
Apsaugok Viešpatie! Kilo noras suskaičiuoti, kiek klaidų šiame trumpučiame tekstuke, bet negaišiu laiko. Gal tokiu būdu autorė bando išprovokuoti skaitytoją? Ir jai neblogai pavyko, nes mane tai tiesiog erzina.
Vien už klaidas rašau kuolą.
O ir turinys - nieko gero. Nuobodžiai Rozalija savo dieną praleido. Nuobodu skaityti.
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-04-03 11:14
Dvasių Vedlė
vieną ankstų vasaros rytą iš miego pabudo ponia Rozalija
Oho, koks netikėtumas...
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą