Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Antradienis. Pagalvojau, kaip reikia pakilti pareigose internetinėje erdvėje? Tereikia įrodyti, kad turi kažkokį laipsnį. Tačiau svarbiausia seilėtis iki begalybės, kažkokiems nematomams tipams, kurie jau visa tai praėję. Ar yra toks dalykas kaip orumas, išdidumas, kurie dažniausiai maišomi su nesąmoningu, naikinančiu asmenybę pykčiu? Gaila, kad mes visi esame skirtingi vertintojai ne tik emocijų, jausmų, bet ir veiksmų. Gaila, nes dabar turiu labai sukti sau galvą, kad jus, mielieji, suprasčiau.
Ne, aš lygiai taip pat sunkiai perkandama.
Bet kodėl kalbėjau apie kažkokį internetinį laipsnį, todėl, kad tai tėra nieko daugiau kaip pripažinimas. „Jis (minimas kažkoks vartotojas) - noriu, kad būtų vienas iš mūsų... Jis geras/blogas kandidatas... a... (seilėjimaisis) Tas toks, šaunus (suprask, jau palaikau ryšius ir išsiaiškinau jo išsilavinimą bei draugų ratą) „ - tokios mintys iškilo perskaičius Webmasterio asmenines žinutes šį antradienio rytą. Ach, tos siaubingai sudėtingos nominacijos į aukštesnes pareigas!

Tačiau apie tai daugiau kalbėsiu. Nieko čia naujo, jūs patys žinote. Geriau apie vakar.
Naktį sumaniau peržvelgti savo mėgstamiausiųjų sąrašą. O, kiek laiko praėjo nuo tada, kada aš paskutinį kartą juo domėjausi! Keletas vartotojų seniai išsitrynę, jų nebėra, kiti pūpso nežinia kodėl mano išrinktųjų tarpe. Reiks pravalyti, pamaniau.
Bet tada akys užkliuvo už vieno autoriaus, kaip Svetlana Ryžikova. Aš jums pasakysiu, ji nepamirštama autorė. Aš puikiai galėjau atsiminti apie ką ji rašo, o labiausiai, jos dienoraščius. Taip, dienoraščius. Na, taip - jie ne grožinės literatūros pritvinkusios gėlės žiedai. Bet akivaizdu, kad ji gerai įvaldžiusi rašymo meną, jos neįmanoma neskaityti, tų jos dienoraščių.

Jau kitą minutę pagalvojau, kodėl ji netapo geriausia metų dienoraščio vartotoja? Būna autorių, kurių nepamiršti net ir po keletos metų.
Jie turi balsą. Tai pati geriausia, ryškiausia detalė, be kurios tekstas lieka blankus.
Štai apie ką kalbėjome praeitoje rašymo paskaitoje. Bet tai nedidelė naujiena - autoriaus balsas. Ir visgi. Girdžiu jos balsą prieš skaitant jos dienoraščius ar kūrinius. Dažnai man norisi atsakyti į jos dienoraščius, bet aš dažniausiai išlieku paslaptinga, nepaliekanti jokių pėdsakų. Kiek tokių kaip aš, nežinau.

Labai apsidžiaugiau radusi, kad ši autorė dar neišsitrynė iš rašykų. Jos nuotykių - kas per nuotykių - pasaulis veža! Netgi įsivaizduoju ją, nutriušusiomis vyriškomis ilgomis kelnėmis, ant jos pačios knygos viršelio, pavydžiui, sėdinčią ant storapilvio asilo, kuris lėtai žingsniuoja per smėlį ir akmenis tolyn Maroko laukais. Tvoskia karštis, spigina aitri saulė... Kažkokia painiava...
Tai tiek apie šį reikalą.

Dar kaip kas antradienio rytui: atsiminiau, rašydama šį tekstą, keldama įvairius pradžioje klausimus, tą faktą, kad moterys mėgsta retorinius klausimus. Blogiausia, kad po klaustuko sugeba į juos neatsakyti.
Aš visada stengiuosi to vengti. Na, o kaip tada jaučiuosi?

2011-02-01 13:33
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 6 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-21 15:39
Lengvai
aha, ir aš pradėjau Svetlanos dienoraštį skaityti=]
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-12 14:41
diukasniukas
Aš tai Svetlaną atsimenu iš anarchistinio tinklalapio, kur ją mentas tempia už pakarpos kažkokioje demonstracijoje. Galėjai jai ir paskirti visą kūrinį, o ne apie internetinio penio ilgį ar vaginos šlapumą kalbėt.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-04 01:24
Pirk Volgą
Reikės paskaityti tos Svetlanos dienoraščius. O pripažinimo reikia labiau siekti realiame gyvenime, o ne internete. Nors... Šiais laikais internetas dažnai būna kelio į pripažinimą pradžia. Kad ir Bieberiui :DDD
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-01 18:06
EyesTrueDe_Lies
dėmesį žmonėms.
pagalvojau, labai mažai skiriu dėmesio žmonėms. bet ar tikrai, juk dar vakar tris valandas šalau prie dviejų laipsnių šilumos, pusvalandį laukdama nepažįstamosios, o tada, likęs laikas buvo plerpalai. išeina, aš esu ne blogiausias variantas.... :)))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-01 14:17
augaviskas
rašinys rodo autorės dėmesį... pasauliui, koks jis beatrodytų virtualus (ir tuo pačiu ryškiai traukiantis) šiuo atveju
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-01 14:08
EyesTrueDe_Lies
Jokio pykčio, jokio, aš tik šį rytą momentui apie tai pagalvojau, na, kas teksto pradžioje. Nieko nesureikšminu, tokios mintys kyla pastebint kitus, kurie čia pykstasi ir taikosi, kovoja ir nėra galo. O, niekados neivėliau į tokias riaušes.
Bet aš galvoju, ką galvoja kiti. Kad jie žinotų, kad kažkas žino. hihi
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2011-02-01 13:59
pilkė_
Skaičiau šituos Tavo pamąstymus ir jaučiau dvejopas emocijas. Pirmoji - kažkoks neaiškus pyktis, kurio nelabai suprantu. Ar reikia viską, kas vyksta "rašykuose" taip sureikšminti? Nežinau. Juk kiekvienas gyvenime turim ar galime turėti dar daugybę dalykų, daugybę erdvių...

Antra emocija - kažkas artimo. Pamenu, kai  seniai seniai  prisijungiau prie šitos svetainės, buvau "žalia", beveik nerašydavau komentarų ir  skaitydavau daugiausia du autorius. Viena iš jų - Škacelė :).  Nesakau, kad tie kūriniai - ypatingos aukštumos. Bet ugnelė juose  yra, ir pilna kažkokių žybtelėjimų. Žybt - ir vėl prigęsta, žybt - prigęsta. Kartais net taip prigęsta, kad pagalvoji - ar tikrai čia tas pats žmogus rašė? O tada ir vėl įsižiebia. Žybt. Ir, kaip Tu sakai, nepamirštu. Todėl ir grįžtu... periodiškai ;).
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą