Rašyk
Eilės (78091)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







naktys būdavo tokios pačios vienišos, bet kažkas pasikeitė, ir i gerą. jos būdavo ramesnes, nes jau užmigdavo. džiaugdavosi vakarais kai išgerdavo vaistų, nes tada užmigdavo. „dabar bus gerai, bus ramu, dabar jau užmigsiu“ tokios būdavo jo mintys, kitu jis jau ir nebekurdavo, jei jos ir ateidavo, tai tik trumpam, vaistai darydavo savo. sotus, išsimiegojęs. viskas stabilu. taip savaite po savaites. rodos ir širdies nebeskauda. „kaip gera kad ten nuėjau, anksčiau reikėjo, prieš kelis metus tai turėjau padaryti. žinau turėtų skaudėti, bet neskauda, nei dėl to kad palikau žmona, nei.... galiu gyventi toliau .. galiu gyventi sau... „ džiaugėsi dabartimi. susitaikė su esama padėtimi. patikdavo lietus, jam jis kvepėdavo .. kvepėdavo laime... laukdavo sutemos . vienas prieš miegą vaikštinėdavo aplink savo namą, savo kieme. „kodėl anksčiau to nedarydavau? kas man neleido? aš laimingas.. tikrai laimingas. „ bėgo savaites, mėnesiai. jis ramus. viskas susistatė  savo vietas. kol viena karta pasibeldė i duris, jas pravėrė, o už jų stovėjo ji.... ta pati dėl kurios aklai gyveno vienuolika metų... jinai prabilo „ aš suklydau, apkabink mane. „  jo veidas ramus, nei ašarėlės, nei šypsenos, ramus ir saltas. atkirto jai „gyvenk kaip ir aš, gyvenk ta naktim, be jos mums nieko nebeliko, be jos mes niekas. „  ir uždarė jai prieš akis duris. taip kaip jinai jam prieš vienuolika metu ne iš keršto.. ne ... tiesiog.. kažkas viduj jam liepė tai padaryti, be jokios graužaties, užvėrė duris. prie jų prisiglaudė, girdėjo jos ašaras. jos tylų, graudų balsą. ne žodžius ne, tik balsą... ta akimirka jis suprato kaip jinai jautėsi ta naktį. jis  tiesiog su tom durim užvėrė viską kas buvo tarp jų.. skirtumas tas, kad priešingai nei jai, jam neskaudėjo, jam jau buvo gana... jis bijojo gryžti prie tos būsenos... norėjo visad būti toks ramus. gal ir savanaudiška, bet jis tai sau pažadėjo. pažadėjo gyventi dėl savęs, sukniubo ant keliu. delnais remdamasis i žemę, bet neverkė, norėjosi bet neverkė. tik klausėsi jos. mintyse ją varė nuo savęs.. „greičiau išeik, aš ne daiktas, man perdaug vienam, išeik ir nebelaikyk manęs, išeik“ sukilo dvejonės, galvojo gal pradaryti duris, gal dar nevėlu, net ir po tiek metu. bet jau buvo per vėlu, dviem prasmėm... jau girdėjo kaip jinai keliasi, kaip nueina. „dar akimirka dar palauk, pakentėk, jau tuoj, nedaryk durų“. Įtikino save. ji nuėjo galiausiai. keistas pasimatymas... atsigulė į lovą. pradėjo verkti... sutemo. žvelgė pro langą. „žinai už naktį man gražesnė tik tai tu, žinai ironiška.. del tavęs gyvenau dėl tavęs ir mirsiu“ atsigulė. užsivertė saują vaistų, nusišypsojo, nes užsimerkęs matė ją. ta šypsena ir pasiliko, sustingo veide....
2010-12-04 17:42
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-12-12 20:23
Laukinei Obelaitei - Jei zmogus ziuri i pasauli ne per grotas ir nebijo reiksti savo minciu tai vadinasi blogai ? ne kiekvienas gime rasytoju ar turi literologo issilavinima kaip tamsta. Gal uztenka vien palaikyti zmogu, ir palinketu sekmes vien uz taшб kad nepabijojo , tokiu kaip Jus vertinimu. Kiekvienas dazniausiai raso apie tai kas jam skauda, ir nekreipia demesio nei i klaidas nei i dar visokius kitokius momentus..... o paprasciausiai raso. Ir uz tai jam 10.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-12-09 11:30
Dvasių Vedlė
Vajė.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-12-08 01:07
Laukinė Obelis
Pirmiausia pagalvokite, ką norite pasakyti (nes čia publikuodamas rašote ne tik sau, bet ir skaitytojui).
Po to reiktų geriau susipažinti su lietuvių kalbos gramatika, sintakse, morfologija (lietuvių kalboje vartojamos nosinės, didžiosios raidės atc.)
Trečias (ir visų svarbiausias) patarimas: skaitykite, skaitykite, skaitykite.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-12-04 19:57
Šnekorius
Kažkas matau darbą jau įvertino kuolu. Aš padarysiu tą patį, nes rašliava nepanašį į kūrinį, greičiau į pasityčiojimą iš Lietuvių kalbos. KUO)las su minusu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą