Rašyk
Eilės (78153)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Drąsius buvo pasiruošęs visapusiškai. Jis nebuvo prisirišęs nei prie pergalės, nei bijojo pralaimėjimo.
- Sveiki visi susirinkę į apdovanojimus. Šiandien scenoje matote žmogų nusipelniusį gauti šlovės premiją. Šitiek metų plušęs visuomenės labui, jis atrado daugybę būdų kaip padaryti žmones laimingais. Šimtai milijonų žmonių yra dėkingi už jo nuopelnus sukuriant telefoną ausies spenelyje \'Robotas 007\', specialią žmonių saugumui skirtą lokacijos nustatymo įrenginį \'Seklys\', bei emocinio lygio matuoklį \'Raminkis\', - kalbą sakė renginio \'Auksiniai kopūstai\' vedėjas. Didžiuliame stadione talpinančiame 50 tūkstančių žmonių visi klykė iš džiaugsmo žiūrėdami į vieną tašką.
- Labai, ačiū, iš pradžių visiems susirinkusiems, ačiū jums, kad naudojatės mano išradimais ir labai džiaugiuosi, kad galiu jums pasitarnauti, - besimaudydamas šlovės spinduoliuose kalbėjo Apgavyras Šakiauskas.
Stadiono viršuje aplink visą plotą stovėjo daugybė apsauginių, kurių šautuvai buvo pasiruošę iššauti bet kurią akimirką. Apsauga prie scenos buvo dar stipresnė, džipuose sėdintys kareiviai akylai stebėjo aplinką. Ore skraidė sraigtasparniai. Mes viską stebėjome ir juokėmės tiek iš susirinkusių žmonių, tiek iš atradėjų, bei visos struktūros. Tai buvo didelis muilo burbulas, kuris kažkada turėjo sprogti. Skriejančius meteoritus numušdavo ginkluotosios oro pajėgos. Žemė panašėjo į mažą gerai apsiginklavusį kaprizingą vaiką. Mes nesikišame, kiekvienas pats pasirenka savo kelią.
Minia toliau ošė iš džiaugsmo, bet staiga į sceną nulėkė butelys. Maištininkas buvo numalšintas \'Raminkis\' matuoklio., kuris aptiko agresijos perteklių ir suleido raminamųjų. Drąsiaus šaltu veidu per smilkinį nusirito prakaito lašas.
Ant ramaus ir atsipalaidavusio kūno, kaklo srityje galima įžiūrėti lėtą ritmingą pulsą. Po kelių sekundžių pasigirsta duslus šūvis ir Šakiauskas krenta ant scenos. Žmonės apima panika ir jie apalpsta.
Niekas nesupranta, kaip kažkas galėjo iššauti. Į pajėgas buvo atrinkti kruopščiai patikrinti kariai. Apsaugos viršininkas pradeda apžiūrinėti šimto karininkų šautuvus. Minia atsigauna po šoko ir ant scenos su jais tęsia kalbą Apgavyro dubleris, sakantis, jog įvyko dujų nuotėkis ir dėl to visi apsvaigo. Bet žmonėms sukyla įtarumas. Drąsius šoka ant virvės ir nučiuožia link scenos. paimdamas įkaitu dublerį:
- Aš nužudžiau Apgavyrą. Tai ne jis, - nuėmęs juodų plaukų peruką. Keletą sekundžių minią apima didžiulė nuostaba.
- Niekšas! - įsiutusi minia smerkiančiai šaukia ant Drąsiaus. Jie negali patikėti, kad buvo nužudytas jų Šakiauskas. Subėgusi apsauga išveda visų pasmerktą žudiką.
Važiuojant į tardymo izoliatorių sprogsta automobilio padanga. Drąsius dingsta be žinios.
- Ačiū, kad ištraukėt mane iš Žemės.
- Cha cha.
2010-08-02 14:07
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą