Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







HUMORESKA


                                                    (PO) LYTIKOS NUKRYPIMAI


Atėjęs į Panerį, pamačiau Petrą, begulintį pievoje tarp tik ką išplaukusių vešlių žolių ir besikaitinantį gegužės saulėje.
- Laba diena, Petrai, - pasisveikinęs išsitiesiau minkštoje žolėje.
- Labas, Vaciau, - pasisukęs Petras tęsė, - gal girdėjai, prancūzai nušvilpė Briuselio kosmopolitų sukurtą Europos konstituciją?
- Jiems taip ir reikia, šitiems  Briuselio kopūstams - globalistams, nepripažįstantiems šeimos vertybių. Atsimeni, kaip jie pašalino kažkokį italų Butelio Joną, paskirtą į komisarus, vien už tai, kad jis pakritikavo  homoseksualų vedybas, - pritariau Petro nuotaikai.
- Taigi, bet dar gražiau vyksta, kai Olandijos valdžia Europos konstituciją nori išgelbėti homoseksualų balsais - jie išplatino šūkį: „Gėjai, gelbėkit Europą! “- gal kiek per garsiai sušuko Petras.
Tik staiga, gal už penkiasdešimties metrų, iš aukštos žolės išlindo nuogas užpakalis, tiesiai išstatytas prieš saulę. Mes abu nustėrome..., nutrūko mūsų pokalbis. Nimfos pozoje parymojęs, nuogas užpakalis, debesėliui uždengus saulę, staiga atsistojo ir mes pamatėme, kad tai vyriškos lyties nuogalis.
- Vadinasi, mūsų seimūnai susitapatino su gėjais, nes šią konstituciją patvirtino net neskaitę? - bandžiau tęsti pokalbį.
- Amerikonas, toks daktaras Kynsi įrodė, kad homoseksualus kankina įgimtas valdžios troškulys, todėl nenuostabu, kad mūsų seimūnai taip paslaugiai nubalsavo už Europos Konstituciją, ginančią santuokas tarp homoseksualų, - tęsė istorikas Petras.
- Politikos linksmybės ir nukrypimai vyksta ir pas mus, žiūrėk Petrai, prezidentas - amerikonas tik dabar išdrįso paminėti oligarchų valdymo pavojų, nors tai vyksta mūsų valstybėlėje jau seniai, - grįžau į mūsų tikrovę.
- Prisimenu, vienas prezidentas - svetimkūnis bandė pajudinti oligarchinį  „elitą“, tai buvo išmestas kaip musė iš barščių. Mūsų „elitas“ dirba gudriai: bando prezidentą - amerikoną ir stebi, kaip jis elgsis atsikratant „Abonento”, kuris ypač aktyviai darbavosi išmetant klano svetimkūnį, - toliau šaipėsi Petras.
- Manau, kad ir Užpaksį stengiamasi išmesti, juk jis jau atliko mauro vaidmenį, per paskutinius rinkimus atitempęs į Olimpą, beiškrentančius iš valdžios, partinių mokyklų auklėtinius - PERSImainėlius, - tariau žinovo balsu.
Man apsivertus ant kito šono,  prie pat mūsų pamačiau buvusį nuogalį, tik jau apsirengusį. Nedrąsiai, kažko varžydamasis, jis paklausė: „Atsiprašau vyrai, ar aš  netrukdau? “
- Pieva ne mūsų, gali degintis, - palankiai tarė Petras.
Buvęs nuogalis tęsė: „Valakampių miškelyje negaliu nuogas kaitintis, nes ten homoseksualai kimba. ”
Jam praeinant, padvelkė kažkoks neįprastas dvokas, kai staiga man šovė mintis: „Prieš saulę jis kaitino analinę angą, gal jis pats gėjus? ”
Saulei pasislėpus už debesų, mes pakilome iš žydinčios ir kvepiančios pievos. Atsisveikinant Petras persakė komunistų šūkį: „Visų Europos šalių gėjai, vienykitės - balsuokite už Europos Konstituciją! “


2005. 06. 01                                                Vacius Galindas

2010-05-06 17:36
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-05-26 23:30
Pirk Volgą
Pralinksmino :DDD Ir rašytas gana senai, pritaikytas šių dienų įvykiams.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-05-07 09:46
Varinė Lapė
Pavadinimų vien didžiąja rašyti negalima (pataisiau). Tokios taisyklės.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą