Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







– Taigi jūs sakėt, kad niekas neskolins! O kas ir už kiek paskolino? - suūžė žurnalistų spiečius.
– Tai konfidenciali informacija! - užsičiaupė ponas Andrius. Finansų ministras irgi žodžio išstenėti nesugebėjo.
O juk Lietuvoje taip nebūna! Informacija nuteka visur ir visada, kai reikia, ar nereikia: ar rusai per amerikiečius „Mažeikių naftą“ pirktų, ar „Dujotekana“ Lietuvai naująjį premjerą rinktų, ar girtas Borisovas telefonu iš Pakso analinių santykių reikalautų, jau nekalbant apie tokią smulkmeną kaip paskola, bet taip niekas nieko ir nesužinojo… O jeigu premjeras su finansų ministru numirs, kam skolą reikės grąžinti ir už kiek? Blyn, taigi juos užversti užtenka ir Lietuvai nebeliks jokios skolos… Ką du didvyriai vardan tos Lietuvos numirt negali? Juk pusę milijardo su procentais grąžinti teks… lengviau numirt!
Tiesiog fantastinė schema, grąžinti sau pačiam tai, ką nepaėmei už tokius procentus, kad niekam ir nesisapnavo, galima bus ramiai tada nusispjauti ant nedėkingos Lietuvos ir savo kreditorių-rėmėjų ir išeiti į užtarnautą poilsį.
Tikras psichopatas visada viską numato, užtat skirtingai nei kino filmuose jų beveik niekuomet i nepagauna, o pagal vieną iš psichologinių teorijų būtent tokio tipo asmenybės eina į valdžią, meną, o pačios kvailiausios iš jų tampa nusikaltėliais. Ir psichopatas visada pagalvos, kad kažkas jį iššifruos.
– Tegul šifruoja, juo vis viena nieks nepatikės, mes jį diskredituosim. kaip Zuoką, kaip paksistus: vieną dieną atsiras konservatorius, kuris pasakys, kad geradėjas jam kyšį siūlė ir parodys įmautę su pirštų antspaudais… Schema kartojasi jau du kartus laikas keisti schemą… reikia dar pagalvoti kaip tautą apdurninti… reikia surasti naują gyvą realų priešą, kas juo galėtų būti… PALECKIS, jo senelis mums Stalino saulę atnešė, o jis mums kiš Putino žibesį, reikės su Kirkiliuku žodžiu persimesti, kad suvestų, o ką jam pasiūlyti? Pinigų? Ne, dabar krizė, nebent labai prašytų, kad netrukdysim tapti europarlamentaru, tegu su Landsbergiu kartu Briuselyje gyvena, jis gi gimė Europoje, kam jam ta Lietuva, ji – mūsų. Norint neutralizuoti revoliuciją reikia ją imituoti ir diskredituoti, ji dar neprasidėjo, pats laikas.
Lyg tyčia, vienas pabandė pranašu būti – legendinis pilotas Paksas, taip ir nesupratęs, kad jį Borisovas pardavė tiesiog už didelę pinigų sumą socdemams ir konservatoriams:
– Lietuvoje prasideda turto perdalijimas paprastų žmonių sąskaita, - pareiškė jis, bet niekas jo gi neišgirdo, o kam jo klausyti, jis gi – Paksas.
Tarp kitko apie mentalitetų teoriją: ir Paksas, ir Vagnorius – žemaičiai, po du kartus ištrėkšti iš valdžios ir konservatorių partijos visomis teisybėmis ir neteisybėmis. Nesutapo mąstysenos?
Buvo sausio 13-oji, paminėta tauta ir kvaileliai, kurie už Lietuvą po tankais lindo, išaušo ir sausio 16-oji. Ta pati tauta…
Bet sausio 14-ą internete pasirodė Babiliaus Jaunesniojo straipsnis apie Budulių Lietuvą, kur buvo aiškinama, kad pasaulyje maištauja tik tinginiai, nežinantys, ko nori, pripratę viską dykai gauti, o visi kiti paklusniai aria ir už turimą darbą dėkoja.
„Delfi“ pranešimas apie riaušes Rygoje, apie galimą Rusijos spec. Tarnybų įtaką joms… ir tuntas komentarų, kad riaušės ekonominių problemų neišspręs… Kad vienintelis problemos kelias yra dialogų kelias… Vaikai gyvenkime draugiškai.


Tą patį vakarą premjeras išsikvietė generalinį komisarą Tėlyčeną:
– Spėju, kad greičiausiai kils riaušės, - pradėjo pirmas Kubilius. - Reikia, kad jos atrodytų, kuo solidžiau, kad žurnalistai turėtų rimto darbo. Kad atrodytų, kad jos buvo specialiai organizuotos. Pasirūpinkit viskuo, ne man jus mokyti, jeigu ką pasikonsultuokit su ponu Malakausku.
2010-05-05 11:22
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2010-05-27 18:07
Pirk Volgą
girtas Borisovas telefonu iš Pakso analinių santykių reikalautų :DDD

O Delfio komentarais tikėti neverta, ten būna etatiniai papirkti komentatoriai, formuojantys atseit "NOMONIĄ"
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą