Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Stoviu svo kelyje ir neretai pagalvoju. Kodėl aš esu čia, kokia to reikšmė ir kam viskas pasisuko būtent ta linkme. Gyvenime nieko nenutinka veltui. Tai galbūt pirmas mano moto kuris suteikė jėgų eiti toliau. Ar neivienas nepagalvojate kaip pasikeistų gyvenimas jei būtum berniukas, turėtum kitą vardą ir atvirkščiai?
Naktį gulėdama savo lovoje mėgstu užsimerkti ir pasinerti ten kur realybėje nedrįsčiau kelti nei kojos . Nuvedu save į slapčia mylimų žmonių namus, i jų glėbius, patenku i teatro salę, kurioje atlieku pagrindinę rolę, išvedu pasivaikščioti savo šunį kurio neturiu kaip ir kitų minėtų dalykų. Retkarčiais atrodo jog kaip pajunti laimės skonį nemoki to džiaugsmo panaudoti savyje-sau. Retai kada šypsomės ar iš širdies draugo paklausiame kaip tau sekasi. Neaplankome tėvų, kurie iš paskutinių jėgų bandė išugdyti mus dorais žmonėmis.
Žmonės turi išmokti gyventi, kad ir kaip tai būtų sunku reikia priimti tiek juodą tiek baltą . Suprasti ko iš tavęs nori gyvenimas yra svarbiausia kas tik  gali būti .
Štai aš katik besidžiaugdama savo vasaros dienomis, nugrimzdau į tokią juodą skyle, kad nebežinau kaip rasiu kelią atgal. Stoviu ant minkštos žemės ir sakau sau- pagaliau susidūriau su savimi ir mano pačios sukurta MAFIJA.
2009-07-31 00:46
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-07-31 20:51
Heis
Man patiko, nes tokia busena man pazistama, tik pavadinimas ir man pasirode nelabai tinkamas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-07-31 19:22
Šnekorius
Sutinku su Erato. pavadinimas tikrai nevykęs. Žinoma tai pamąastymai kurie turėtų apsigyventi dienoraštyje. Bet žinot, darbiukas man patiko. matosi, kad rašytas labai nuoširdžiai, o situacija išgyventa. NĖra bereikalingo daugžodžiavimo. nevertinsiu, nes čia ne proza, tačiau tikiuosi, kad ateityje Jūs tikrai parašysite dar daug puikių darbų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-07-31 13:55
Erato
Atsidariau tikėdamasi rasti intriguojantį darbą, apie realų mafijos pasaulį, arba bent grožinio siužeto ištrauką. Mafija čia pavadinta per skambiai, o pamąstymą dėti į dienoraščius. Reikėtų originalumo.
"kaip pasikeistų gyvenimas jei būtum berniukas, turėtum kitą vardą ir atvirkščiai? " kaip suprasti "ir atvirkščiai"? Turėtum kitą vardą atvirščiai gaunasi neturėtum kito vardo, t.y. turėtum tą patį vardą. Reziumė - kas pasikeistų, jei turėtum tą patį vardą. Gal nereikšminga smulkmena, bet taip užstrigo.

Sėkmės
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-07-31 09:28
Kitkutis
Nelogitska galvoti kai tstovi kelyje, nets trukdp matsinots ir dar gali tsuvazinėti. Nelogitska galvoti apie kitą vardą, nets varduts galima patsikeitsti. At nenoriupūti perniuku, nets jie neturi logikots, norts mano, kad yra lapai lapai logitski, kvatsiukai, va jiemts:P...Pati drįptsai lovoje ir net negali patsiimti penamio tsuniuko, o takai zmonėmts, kad jie turi itmokti gyventi? Tia tau logitska taip?..Tia mapija?..mapija nutsuka autsytets ir atima pankų kortelets, tsupratai? Utsiratsyk.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą