Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Važiuoti autobusu labai karšta ir sunku. Aš visada važiuoju tuo pačiu autobusu. Iš vieno taško į kitą tašką ir atgal. Taškas visada tas pats. Vairuotojai du visada tie patys. Vieno itin nemėgstu. Nes jis linkęs bendrauti. Esu vienintelė autobuse, kuri jam nesišypso. Esu vienintelė tokia nemaloni jam. Jis šypsosi visoms ir visiems. Kalbina, šnekina, užkabinėja kiekvieną įlipusį į autobusą. Mažus vaikus vaišina šokoladu, koketuoja su moterimis ir politinėmis temomis diskutuoja su vyrais.
Jis man nepatiko iš pirmo žvilgsnio, dėl jo pernelyg didelio skverbimosi į žmones. Totalaus lindimo. Tuščių klausimų ir žodžių. Padarė nuolaidą, vadino mergaite. Jaunino mane. Ir aš jaučiausi kaip devynerių metų, nors man kur kas daugiau!
Aš jam niekada nebesakiau „labas“ nei „visogero“. Jeigu aš nenoriu, negi esu priversta sveikintis ir atsisveikinėti su žmogumi, kuriam moku pinigus už kelionę. Kažkoks absurdas. Bet kaime taip įprasta. Gal jam turėčiau ir daugiau papasakoti. Kaip bijau prarasti mylimąjį ir kaip man sunku, nes tvankiai karšta vasarą. Ir papasakoti dar daugiau ir svarbesnių dalykų. Apie savo šeimą, draugus ir pan. Savo laisvalaikį ir gyvenimo būdą.
Man net nemalonu ištiesti pinigus į jo indelį. Pinigus, kuriuos moku už kelionę. Ir dar pasakyti tuos žodžius: iki namų stotelės. Kas dieną žodžiai tariasi vis sunkiau.
Tegu būna tas vairuotojas, tiek jau to.
Gal ir priprasiu prie jo. Ir prie Tado mamos. Gal viskas pasikeis vieną dieną.
Aš stengsiuosi būti geresnė ir daugiau galvoti apie kitus, nors kartais atrodo, kad mesiu visą savo gyvenimą ir pradėsiu vėl nuo nulio, o gal ir nebepradėsiu.
2009-07-17 12:23
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-07-17 18:20
tadam tadam
Puiki vieta:

Aš visada važiuoju tuo pačiu autobusu. Iš vieno taško į kitą tašką ir atgal. Taškas visada tas pats.

Tai kur tu važiuoji?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą