Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Sėdžiu, žolė kutena kojų padus. Akyse nuo saulės spindulių susirinkusios ašaros jau rieda mano veidu, kūnas nešiojamas supynių inercijos, pučiamas vėjo ir apšlakstomas palaimos jausmais... Protarpiais, greta mano kojų nutupęs paukštelis pagieda man giesmę ir nuskrenda į dangaus platybes. Plaukiantys debesys prieš mano akis išraižo žirgą, kuris lyg nujoja ant saulės spindulių paviršiaus. Berželis svyruoja, lapai lyg varpeliai, susidauždami paskambina nepaprastu ošimu. O pažeme, begioja maži vabaliukai, tarytum maldininkai ištroškę nuo žolės, saulės išdžiovintos rasos... Upelis, kuris lyg su džiaugsmu skuba pasiekti vandens telkinį, čiurlena ir, tarytum, kalbina mane... Pienės pūkai, nešiojami vėjo po visą pievą, sklando lyg šokdami valsą. O aš tik sėdžiu, pasinėrusi į gyvibingumo pilną gamtos gyvenimo ritmą. Mano veide įsirėžia šypsena, kuri išreiškia mano džiaugsmą.
2009-06-07 12:11
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-19 17:49
Šaltukas
...:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-08 19:49
2012
ApsiLSDavusios mintys su pauksciukais tarp koju.. Perskaites po metu, pats autorius sypsosis i usa:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-08 16:09
Mikė Lilikė
Tiesa, labai poetiškas prozos gabaliukas. Apibūdinta nuotaikos akimirka sąlytyje su gamta. Bandyta aprašyti užplūdusią jausmų laviną.
Labai geras Tonio Pee komentaras. Jam pritariu 100 proc. su vienu bet: jei kuriama sau ir dėl savęs, kam publikuoti internetinėje svetainėje? Aš asmeniškai tai darau būtent dėl komentarų. Dėl to, kad pamatyčiau, kas gerai, kas blogai. Visko čia pamačiau, visko buvo. Mano manymu, normalų darbelį (be vienos klaidos, tarp kitko) nukuolino, supeikė ir pan. Ir ne vieną. Nieko man neduoda ir tokie komentarai: puiku, nuostabu, super, nors gal ir išreiškia skaičiusiojo susižavėjimą, nežinau.
Pripažįstu, kartais komentarai būna per kandūs, bet nieko čia nepadarysi. Vis vien siūlau išvadas daryti tik iš daugumos nuomonės, skaityti pačiai daug, kad susidarytum nuomonę apie tai, kas rašoma, kaip rašoma, kas madinga, o kas ne. Nesistenk rašyti taip, kad patiktų kitiems, rašyk, kaip tau norisi ir, žinoma, tobulėk. Yra labai kategoriškų žmonių: jei parašyta klasikiniu stiliumi, jie kartais supeikia ir kuolina vien už tai. Kartais išgarbstomas kūrinys, kuris, mano nuomone yra nei šis, nei tas. nereikia tai laikyti kūrybos etalonu. Patariu nesipiktinti taip smarkiai, nes įmanoma prarasti ir visai neblogą ir labai neblogą kritiką. Susiriejus ir išdėjus jį į šuns dienas (nors kartais tikrai ne tik norisi, bet net jis būna to vertas), vėliau jokiu gyvu nebeprisikviesim...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-08 15:09
Paulina Kisiel
Tonis Pee-labai tau dėkoju..žodžiai tikrai verti begalės nuopelnų
O visiems kitiems-tiesiog nesuprantate,ką reiškia būti tikroje gamtoje..ir patrti tikrus jausmus..bent kartą pasėdėkit ir tiesiog nieko negalovdami stebekit gamtos kalbą,kurie tiek daug gero duotda jausmams ir širdžiai,daugiau nebeturiu ką ir bepridurti,tiesiog tuščias ramsas kažką jums aiškinti apie gamtą..tai yra mano jausmai,o jei jums jie ne prie širdies,jei jums geriau ką nors įžvelgti jausmuose,kurie galbūt nėra tikri..tai prašau įžvelkit..bet tiesiog..matosi,kad pas jus atsidavimo gamtai-0
O dėl klaidų,tai neapdairumas daug ką daro..ir nėr ko čia smerkt mano kūrinio,kurį rašiau iš širdies.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-08 11:19
Tonis Pee
Man patinka zmones,kurie kuria sau ir del saves.Tai vadinama Kūryba is sirdies.Ne del geru ivertinimu,ne del aplodismentu,ne del to,kad kazkam itikt.O kad save isreikst,savo jausma kazkam.Apskritai,nesuprantu,kaip zmones gali skirstyti kuryba i gera ir bloga?Juk pats zodis kuryba asocijuojasi su laisve,fantazija,placiomis erdvemis.Tad kaip galima ja ispraust i remus?Geras darbas.Nuosirdus.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-07 23:51
Neilas
je... klaideles...

paveiksliukas...
:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-07 19:51
Šnekorius
Ne tik, kad tuščias darbas, bet ir su begale klaidų. Kuolas su minusu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-07 16:13
Paulina Kisiel
kARTAISaS-->Tavo kritika manes nei kiek nesujaudino..neaiskink kada man ir ka kurti...apskritai...matosi,kad tau gamta nereiskia nieko..tad nekritikuok..jei nepatinka isvis neskaityk...o jei su nervais blogai,isgerk vaistuku arba tiesiog...nueik pas nervu daktara..gal jis pades..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-07 12:54
KartaisAš
Kaip gali padėti "gyvybingumas", kai nėra apie ką kalbėti? Dievuliau šventas, aš nesuprantu, kas tai yra. Kiek gi galima pasakoti apie nieką? Juk vien tik subeletristinus prozą, iš jos nieko neliks. Tai yra kalbėjimas apie nieką. Na, gerai, suprantu, jog tai kalbėjimas apie jausmą, bet to jausmo iki galo apibūdinai. Viskas turi turėti pradžią, vartaliojimą ir išvadas. Nieko čia nėra. Nieko. Net nervai kyla skaitant kažką apie nieką. Po galais, rašyk apie ką nors!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-06-07 12:24
Progenitus
GyvYbingumo.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą