Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Vieni sako, jog gyvenimas yra skirtas tam, kad jį laimingai nugyventum ir numirtum žinodama, kad ant tavo kelių jau sedėjo gražučiai anūkai. Kiti sako, jog gyvenimas yra bevertis ir nereikalingas, kuriame vien skausmas ir telkšo ašarų upės, bet aš netikiu nė vienu iš šių teiginių. Nes mes kiekvienas kuriamės savo vietą pasaulyje ir jeigu stengsimės, tikrai sieksim gero gyvenimo, mes jį turėsim. Bet tai padaryti gali ne kiekvienas. Kiekvienas gali gulėdamas lovoje dejuoti, kaip jis prastai gyvena, bet ne visi iš mūsų gali pasiekti viršūnė, mūsų stereotipinio pasaulio sukurtą limitą.
Dar kiti, gali sakyti, jog laimingas gali būti tik labai kvailas ir nesupratingas žmogus, kai aplinkui miršta žmonės, telkšo kraujo balos, vyksta žmonijos egzistavimą naikinantys karai. Žmogus žudo žmogų, nuplėšia jam kojas, suvažinėja juos naudodami milžiniškus įrenginius – tankus. Neišpasakytas žiaurumas, pasakytų daugelis, bet gaila, jog ne visi.
2009-04-14 17:12
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-04-14 17:17
Varniukė
Mieloji, rašote gal ir neblogai, tačiau šį kūrinį būtų vertingiau laikyti dienoraštyje... kita vertus galite sukurti kokią istoriją, šias mintis perteikdama kaip moralą... sėkmės ;)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą