Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (3)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Asilas ir Rūta...

Susipažinome beveik prieš porą metų netikėtai internetu. Pradėjome bendrauti internetu ir taip susirašydavome beveik du metus, kuriuos galiu apibūdinti kaip tikrai nerealius: pilnus išgyvenimų, juoko, džiugesio ir malonių minčių. Padėdavome vienas kitam, kaip tik galėdavome, bet tik internetu. Susitikti nesiryžome nei vienas. Vėliau ėmėme bendrauti ir telefonu. Vienas kitą rytais žadindavome ir kalbėdavom visokiausiomis temomis. Papasakojau jai vienintelei apie savo gyvenimą ir patirtus sunkumus. Ji mane palaikė ir padėjo. Užjautė ir skyrė dalelę savęs man. Bandė sušildyti ir pakeisti mano gyvenimą, kad man jis būtų šviesesnis ir geresnis. Bet vieną dieną, kuri buvo kovo 20-oji, aš - Mindaugas - kvailų minčių vedamas atvažiavau į Klaipėdą ir realiai susipažinau su Rūta. Su ja praleistos dvi dienos buvo pilnos laimės ir galiu pasakyti jos buvo laimingiausios per visą mano gyvenimą. Ji man be galo patiko ir aš buvau įsitikinęs, kad ji būtent tas žmogus, kuris yra skirtas man, kad aš turiu su ja likti visą likusį gyvenimą ir ją saugoti, ir mylėti. Kovo 22 dieną grįžau į Vilnių kupinas begalinio džiaugsmo. Nors ir šis išsiskyrimas buvo be galo sunkus. Pradžioje truputėlį pasilinksminau, truputį pagėriau ir pavartojau narkotikų nesmarkiai. Mes su ja bendravome vis dar kaip draugai. Aš jai jaučiau begalinę meilę ir šilumą, kuri mane skatino gyventi. Bet va štai atėjo nelemtoji kovo 25 d.,  kai Rūta pasakė "likime draugais ir bendraukime, bet nebe taip aistringai ir karštai", nes buvo sunku ir jai, ir man. Aš susiparinau, mintyse ją keikiau ir netekau vilties, kai ji mane atstūmė ir sužeidė mano širdį... Tada nutariau nusižudyti lengvai ir be didelio skausmo. Prisipirkau daug degtinės ir narkotikų. Narkotikai buvo labai stiprus amfetaminas, heroinas, sirkė arba aguonų nuoviras. Viską suvartojau su didele širdgėla ir be jausmų kritau, bet buvo lemta į kambarį ateiti budėtojui, kuriam buvo liepta mane pašaukti. Ir jis rado mane ant grindų tysantį, iškvietė greitąją,  kuri vos vos mane išgelbėjo. Mano kambariokas grįžęs sužinojo, supanikavo ir bandė surasti mano artimus. Ir netyčia pranešė Rūtai. Ji tada nutarė mane išvis palikti ir nešvaistyti savo laiko ir jausmų beprasmiam žmogui, kuris negirdi ir nesuvokia, kas jam sakoma iš širdies ir kad jam linkima tik geriausio, ir kad jai labai sunku su manim bendrauti, nes aš ja be galo įskaudinau.
Taigi, Rūta, aš tikiuosi pasikeisti ir būti vertas jūsų draugystės. Kad daugiau jūsų taip neįskaudinsiu ir galėsiu suteikti begalinę laimę, ir džiaugsmą, ir būti geriausiu draugu per visa žmonijos gyvenimą. Man sunku dabar kalbėti, bet tikiuosi, kad aš sugebėsiu pasikeisti ir pažvelgti į gyvenimą kitaip negu dabar ir matyti tik šviesias spalvas ir būti vertas jūsų draugystės.

P. S. Šitą laišką išsiunčiu 2009 kovo 26 dieną, 13 valandų 26 minutės. Jūs ji turite gauti lygiai po metų į savo elektroninį paštą. Jei panorėsite bendrauti, mane surasite pagal šį el paštą. Bet esu įsitikinęs, kad jūsų nuomonė apie mane nepasikeis ir jūs būsite tik kaip mano gyvenimo etapas, kurio negalėsiu pamiršti. Ir visą gyvenimą klausiu savęs, kas būtų, jei būčiau pasielgęs kitaip, ar mes būtume pora, laimingi žmonės, sutuoktiniai, ar draugai..... tik tai nelemta sužinoti ir tokiu klaidų ištaisyti neįmanoma...

Su didžiausiu sielvartu, jūsų netekęs, linkiu jums sėkmės ir laimės ateinančiame gyvenime.

2009-03-26 19:43
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-03-28 16:15
klimbingupthewalls
raides pataisysiu, bet tik šį kartą. tai tėra laiškas, bet ne scenarijus. savo mylimam žmogui galėtumėt pasistengti parašyti lietuviškai, be klaidų. ne tik nuoširdžiai, bet ir atidžiai. nuoseklumo tame atpasakojime trūksta. ir vėlgi - jeigu tai laiškas, tai jūs be reikalo pasakojate jai, tai ką ji jau žino. galėtumėte tiesiog skirti daugiau laiko ne savigraužai, o gyvenimo kokybei pagerinti. pradėkit nuo gerų knygų skaitymo. taip pat pasikartokit gramatikos bei skyrybos taisykles. tai kas jūsų nesugniuždo, gali jus sustiprinti. viskas tik jūsų paties rankose. nebekartokit klaidų. investuokit į save, savo vidų, savo aukštesnį lygmenį, o tada artimas žmogus atsiras savaime. liaukitės dairytis į praeitį ir nebesigraužkit. sėkmės.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2009-03-26 19:45
sAVA KURYBA
nepykit per sunku taisyti tas raides tik zinau kad nieko nezinau
Įvertinkite komentarą:
Geras (3) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą