Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Trys poros akių sekė migdantį garą. Vanduo išlaisvėjęs laistė steriliai baltas vonios plyteles. Kūnai sukibo su vonia, bet vis dar liguistai klejojo. Kojos suaugo su rankom, klubai glaudėsi prie klubų. Užverstom galvom į lubas,  pro plaukais aplipusius veidus, lyg per rakto skylutę, sekėm vandens virsmą, jo kelią aukštyn, iš jūros į bundančią saulę. Kažkur virš debesų.  Nespalvotų, senų kino juostų, tigrų medžioklės, Afrikos čiabuvių šokiais, Bacho natom,  gardžiausiom mirom, rožių žiedlapių aliejais, šventųjų freskom plaukė opijaus pasaka. Kvėpavimai gimdė naują kultūrą. Mes tapom vienu gyviu, darniu organizmu. 
Buvom  trys įsimylėję vaikai, naivūs penkiolikmečiai, su kuprinėm ant pečių - mokykla už nugaros. Mėgom bučiuotis po tiltais, rūkyt ant stogo, nešioti vienas kito rūbus,  meluoti tėvams, skaityti, skaityti: Rembo - Nyčė, vėl Rembo. Manėm esą išskirtiniai, manėm esą kūrėjai.  Laikėm vienas kitą kenksmingo artumo atstumu.
Ribos buvo tam, kad jas peržengtumėm, taisyklės, kad iš jų juoktumėmės. Tai buvo skustuvo laižymas.
Verkiu tų valandų.
2009-03-24 02:32
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-03-24 09:10
Varinė Lapė
Sudomino. Norėtųsi, kad būtų ilgesnis kūrinėlis, bet užkabino.
"Tai buvo skustuvo laižymas." - labai aštrus pasakymas. Nors šiaip, "trejybė"  dažnas simbolis kūriniuose, bet tai jokių būdu nereiškia, kad tamstos ištrauka neoriginali. Su malonumu paskaitysiu, jei įdėsit daugiau.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą