Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







-Žiūrėk, kometa: sušuko mažoji sesutė! Aš nespėjau ištarti nei pusės žodžio kai ji vėl sušuko:
-Žiūrėk, dramblys, toks didelis kaip mano tėtė!
    Aš be galo nustebau, nes aplinkui nebuvo nei kometos, nei dramblio panašaus į tėtį, kuris yra plonas lyg plunksninis debesų sluoksnis...
    Aplinkui save mačiau namą, obelį, šunį, gėles, kaimynus, bet nieko panašaus į dramblį ar kometą... Nebent... Negali būti, atbėga didžiulis vyriškis nešinas siuntinį (tikriausiai mūsų šeimai). Jis maloniai pasisveikina, paskambina į duris, įspraudžia mamai siuntinį į rankas ir šoka į,, Peugeot''automobilį primenantį kometą! (gal iš tiesų jaunesnioji šeimos narė buvo teisi?)
    Ogi, pasirodo, jog siuntinį atsiuntė močiutė, įdėjusi į torto vidų keturis bilietus paplaukiojimui su baidarėmis. Įdomu, išvykstame rytoj ryte, tad einu įsidėti keletą daiktų:
1. TELEFONAS
2. AUSINUKAI
3. MAUDYMOSI KOSTIUMĖLIS
4.,, TIME TIME'' MARŠKINĖLIAI
5.,, MODEL''DŽINSAI
6. KOMPOSAS, kuriuo nemoku naudotis!
  Štai, mano manymu svarbiausi daiktai turistiniam su tėvais...

  6: 00 ryto

  Sučirškia žadintuvas, pašoku iš lovos, išsiplaunu dantis, šepečiu prabraukiu plaukus, pasiimu rankinę su svarbiausiais daiktais ir išbėgu į kiemą...
  Manęs kaip visada jau laukė, nes susitarėm išvykti šeštą valandą, o aš su kaprizingu ir optimistišku charakteriu nusprendžiau, kad suspėsiu...
  Iki kelionės tikslo buvo valanda kelio, tad išklausiau visas mėgstamiausias dainas, kurios sugebėjo nuvarginti taip mano ausis jog nebegirdėjau, kad laikas ropštis iš mašinos!
  Atvykome... baidarių nei lašo! Tad visa šeimynėlė susidedanti iš keturių asmenų turėjo plaukti medine valtimi... Nepakartojamai nuostabu!
  Štai, visi susėdome... aš šalia tėčio, kad nesusipykčiau su sese sėdinčia šalia mamos, kuri daug,, plepės'' nenorėdama parodyti jog yra išsigandusi ir mato, tik skęstantį,, Titaniką''...
  Jau pajudėjome iš vietos... mano kojos mirksta vandenyje ir oras ima vėsti, nes saulė pasislėpė po pilkais debesimis. Ooo.. ima dar ir lyti... Nepakartojamai nuostabu... Aš permirkusi ir atrodau lyg šlapias, kątik išsiritęs viščiukas. Visi pasiėmė lietpalčius, o aš maudymosi kostiumėlį ir ausinukus! (nebūčiau aš jei daryčiau priešingai nei liepia tėvai!)
  Mama su tėčiu netoliese pamatė trobelę, kurios viduje buvo keturios girgždančios siauros lovos metaliniais kampais ir šalia stovinčiais dviem mediniais vos pastovinčiais staliukais, sunkiai laikantys dvi žvakes, kurios skirtos apšvietimui, nes elektros čia nerasta!
  Tėvų paliepimui atsigulėme į šias lovas, kurių čiužiniai buvo drėgni lyg kempinė skirta valyti neįveikiamiems chemijos uždaviniams! Kadangi  esu tokia protinga jog nepasiėmiau šiltesnio drabužėlio pamaniau jog parašysiu geriausiai draugei ir pasidalinsiu nepakartojamais įspūdžiais, bet pasirodo, jog čia nerasta ne tik elektros, bet ir telefoninio ryšio! 
  Prisnūdau... tik pasigirdo krebždesys po mano lova ir pamačiau mažą pelės uodegytę, o gal net uodegą... iš baimės pašokau ant lovos ir ėmiau šaukti tėtį, kuris uždegė žvakę, nusižiovojo ir pralemeno dusliu užsimiegojusiu balsu:
-Mašinos raktai kišenėje.. pasiduodu!
  Aš suraukiau nosį ir užmigau saldžiai nepakartojamu miegu!
 
Sekmadienio rytas nežinomoje trobelėje:
 

  Prabudau nuo saulės spiginimo į akis, mat čia daugokai plyšių! Pažadinau visus šeimos narius iš kurių nei vienas nesiskundė blogu miegu (išskyrus mane)!
  Susėdome į tapačią permirkusią vandens valtį ir plaukėme į tapačią vietą iš kur ir išplaukėme...
  Pagaliau pasiekėme civilizaciją ir laimingi grįžome namo, tik vėl varginantis skambutis į duris... atidarau...
-O ne, tas pats,, dramblys''! Nenoriu jokio pašto! Jokių siuntinių!
  Palieku,, dramblį'' prie durų ir nubėgu į savo lovą, kuri turi sausą čiužinį. Atsiguliu... prisimenu, jog toje trobelėje prie girgždančios lovos palikau rankinę su svarbiausiais savo daiktais, o,, dramblys''juos tikriausiaiman norėjo gražinti! Oh ne! Ir viskas per mane!
  Nubėgu prie durų ir randu raštelį.,, Ačiū už rankinę ir joje esančius nuostabiai nepakartojamus daiktus!    Jūsų paštininkas DRAMBLYS ''
2008-06-15 14:27
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-08-09 23:46
ŠiaurėsPašvaistė
nėra kabliuko..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-06-26 18:26
Melynas
Tigriux,gyvenkime draugiskai.....:D sorry
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-06-24 22:21
Žvaigždžių kalnas
O man patiko siužetas labai geras. O apie pelę tai liuks, net šiurpas perbėgo. Man labai patinka keliauti, bet savoje lovoje su TRAVEL.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-06-23 21:23
tolstanti
niekas ir nepyksta mokykis iš gerų darbų ir neskaityk Tigriuko:)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-06-23 19:30
Melynas
NA,CIA YRA PAPRASTAS ATPASAKOJIMAS IR NEMANAU,KAD JIS PRRASTESNIS UZ ,,tigriuko'' PARASYTA EILERASTI APIE tIGRA AR KA TEN,.....mAN TIK14 IR GALWOJ TIK WEJAI........
      NESUPYK XD
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-06-15 20:21
tolstanti
nekabinantis darbas tik iki pusės paskaičiau
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-06-15 15:08
mandragora
iškylos atpasakojimas. nieko įspūdingo. ir tas savęs ir savo vaikiškumo pabrėžimas. ne kas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą