Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Liesdama mane tu niekada nepalieti mano minčių.

Bučiuodama lūpas, tu tik ragauji vienos akimirkos mano nuotaikas..

Kad ir kaip stengtumeisi priartėti prie manęs, tu tik tolsti..

Visi tie bandymai įteigti savo meilę man – tik bandymas apgauti save.

Galbūt tu dar nesupranti, kad aš niekada nebūsiu su tavimi. Nebūsiu tuomet, kai tau labiausiai trūks manęs. Nebūsiu tuomet, kai norėsi pasidžiaugti savo laime..

Toli, tu neįsivaizduoji, kaip toli aš kartais nuklystu mintimis.

Šlykščiuosi tuo, kaip elgiuosi su tavimi. Juk tu tiki manimi, tiki tuo dėmesiu, kurį tau rodau, tiki žodžiais, kurie nedrąsiai mano ištarti tavo sąmonėje įgauna realų pavidalą.. Kad tu žinotum, kad tai tik aidas tų jausmų, kurių nebesugebu sulaikyti savyje.

Mano širdies pasaulyje šiuo metu vyksta žemės drebėjimas. Aš žinau, kad negaliu jaustis saugiai, aš jaučiu, kad nepažįstu rytojaus su ja, aš net verkiu dėl to, kad nesuprantu, kas vyksta. Galbūt, suprasdamas, kad aš savo jausmus jau atidaviau kitai, tu sugebėsi neteisti manęs. Niekas, net ir aš negaliu pasakyti, ką tas žmogus jaučia man. Keista.. Ta baimė mane traukia ją pažinti, aš noriu prisijaukinti tokį padarą, kurio nebijočiau.

Iš mūsų buvo atimta viskas, dienų dienas mes nekentėme vienas kito, gal net slapčia prakeikdami tą dieną, kai susipažinome. Ir aš nežinau, bet mes kažkaip sugebėjome išsaugoti įspūdį, kad tie klaikūs pergyvenimai, nuolatinės mintys, nepaaiškinamas ilgesys yra mūsų meilė. Mus sieja nepertraukiamas ryšys. Ir dabar ta virvė vis trumpėja, tempdama mus artyn vienas kito. Aš noriu tik būti laimingas, noriu, kad ji būtų laiminga ir dar noriu, kad ir tu būtum laiminga. Ir jei kada dar mūsų keliai susikirs, atmink, kad aš buvau žmogus, kovojantis už savo laimę, kovojantis dieną ir naktį, kovojantis su baime ir ilgesiu, kovojantis pats su savimi.

Žinok, kad ir kaip norėtum turėti mane, aš niekada nebūsiu tau iki galo atviras.

Savo griuvėsius aš paversiu rūmais, kuriuose pakabinsiu paveikslus tų žmonių, kurie padėjo man suvokti, kad žydėti aš galiu tik viename sode.

Ir tik mylimo žmogaus rankomis laistomas.
2008-05-17 01:32
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-05-17 01:45
Sirinella
Gražu ir svajinga. Pagaliau "išlipai" iš liūdesio bei skausmo bedugnės, kuri nuolat jautėsi tavo ankstesniuose kūriniuose. Šaunuolis, taip ir toliau ;)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą