Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 20 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







netikėtai užklupti pasijuto ganėtainai nesmagiai, bet kartu ir jaukiai.
juk visada labai norėjo būti pastebėti ir gauti nustebinti kokį išsiblaškiusį praeivį. o ypač dabar, kai taip gerai sutaria ir jaučiasi labai artimi.
taip ir nutiko. užklupo ir nesureagavo, kad kažkas vėpso.
jokios gėdos ar pojučiuo, kad būtu laikas kažką pasakyti. nieko. tiesiog tesė ką pradėję ir nekreipė dėmesio.
VISIŠKA KVAILYSTĖ
net nesuprasdami į kokį velnią veliasi ėmė nusirenginėti ir plačiai užsimerkę kuždėtis. net ir visiškai nesuprantamai kažką niurnėjosi. lyg ir sava kalba, o gal šiaip kad nereikėtu būti tokioje tyloje, kuri nejaudina ir nesukelia malonių emocijų. na jaudinosi ir ganėtinai akivaizdžiai.
kad ir kaip ten buvo praeivis nuėjo pernelyg greitai ir turbūt gerai net nespėjo įsižiūrėti į veidus. galbūt net nežiūrėjo.
tai buvo kokių tirdešimties, ūgiu nedaugiau kaip metras aštuoniasdešimt ir ganėtinai pavargusio veido, sunykusio silueto individas.
nesuklystume pasakydami ar pamanydami, kad jis nuėjo tik todėl kad nebuvo matyti baltuojančių kūnų. dabar juk tokie visi.
taigi praeivis nuėjo, o niekšeliai išsipisinėjo toliau. visiški vaikai. turbūt net keturiolikos neturėdami guli čia lyg niekur nieko ir nori kažką išspausti iš savęs. gal net įrodyti vienas kitam tai ko visiškai nėra ir artimiausiu laiku nebus. net neabejoju, kad tie netikėliai lankosi čia ganėtinai dažnai. visur trinasi pakampiais bandydami pasirodyti didžiuliais asais ir šokiruoti jau ir taip daug daugiau mačiusius žmones pencininkus.
neilgai trukus pribėgęs senas ir man labai matytas šuva išvaiko padaužas į skirtingas puses. mat abu paniškai bijo užsikrėsti kažkuo iš seno valkatos kailio. visos motinos pasakoja apie baisybes, kuros jame gyvena, kad gink išmintingasis nesiliestu prie kokio nususėlio.
apima palaimingas juokas ir vaizdas, kai laktso po rasotą, per stipriai nupjautą žolę, kuri taip ir laukia kada ant jos bus užminta, kad tik galėtu subadyti padus iki dilkčiojimo, tas vaizdas ima darytis nepakartojamas ir net labai komiškas.
mažai teapsirengę atrodo lyg jauni tėvai tada, kai išdykauja norėdami pasimylėti, bet dar žaidžia norėdami vienas kitą paerzinti ir dar labiau sujaudinti. tik čia dar buvo ir baisokai atrodantis šuva. taigi buvo visai nenoras suijaudinti dar labiau ar pasižaidimas, o begalinis begiojimas ratais ir žaidimas su klaikiai atrodančiu gyvuliu.
nebesiorentuodami kur dar liko nesumintos žolės ima bėgioti vienas paskui kitą ta pačia trajektorija.
VISIŠKA KOMEDIJA
kažnkiek laiko praėjo, kai šuva pavargo ir tiesiog nugriuvo pailsėti. net pasidarė neramu, kai atsispyręs dideliam šuoliuj tiesiog persivertė kūliais ir pervirto ant šono. mintys, kad jis nebeatsikels tiesiog lakstė aplink, bet vaikėzai nieko nepastebėję dar vis klykaudami ir ne ką mažiau išsigandę lakstė ratu.
ŠUVA ATSIKĖLĖ
kažkelintą kartą būdamas beveik aklas vienas jų ėmė netvirtai deti žingsnius ant šlapiai slidžios žolės ir pervirto. bėges už jo nesugebėjo atsitokėti ir grakščiai rėžėsi į žemę. galima būtu viska įsivaizduoti, bet pamatyti yra geriausia. apima isteriškas juokas iš tokiu kvailiu, kurie mano esą didesni nei turėtu.
taigi gerai apsidaužę pargriūdami jie lėtai kėlėsi ir garsiai dėjavo. dabar jau buvo praėjusios kelios valandos nuo jų bėgiojimo pradžios. gyvūlys jau seniai buvo kažkur nubinzenės ir jo nė kvapo nebelikę.
IŠSIDŪRĖ KVĖŠOS
brėkštant rytui niekšelių nebesimatė. tiesiog paskendo palikusiame rūke nuo sudrėgusios žolės. šiandienos pasirodymas baigtas pamanysime sau ir toliau niuniuosime tą liūdnai smagią melodiją prieš miegą.
2008-04-21 14:42
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą