Rašyk
Eilės (78151)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su kūrinyje išdėstyta medžiaga. Mūsų mąstymas lėtas, bet kompiuteriai greiti!

- O, mano puolęs tarne, mano šiaurės pašvaiste, mano žemės norage, tasai, kurio vardo nevalia minėti, o jei ir valia, tai tik sekmos dienos bėgyje arba tarpuose tarp tostų, tiradų, antkapinių šnabždesių; sek savo pasaką, sėk savo mintijimo sėklą, atverk išminties klodus, antklodę, prašau antklodę!, žiū - bambukų ūgliai neprigijo; kur mes baigėme, mano mielasai cherubine, gerbk mane, nekalbėk netiesos - a, taip, įsijaučiau, rėžk viską, kas įgalino tave sutrukdyti mano ir dar kelių vaikinų tokį post-industrinį šokį, gal pažįsti Marija Chuanitą? - ne ji nedalino nenokamų lipukų speneliams, nesvarbu - esi čia tam, mano pakirkšnute, kaip visada -  kad liežuviu ir nužudytum, ir pagydytum.
- Tu (taip pats sakei, kai tavo pėdutes masažavau - galiu taip vadinti) vėl slepiesi po šventvagiškų metaforų klodu, patrimpų!,  matai - tų visažisčių rankos net ir tavo stotui nepaklūsta, tu ir toliau sėdi pakampėj, krapštai tarpupirščius ir stebi riestaūsį Machometą - aleliuja, tavo inkvizicija neatlaiko džihado! - ar tu apakai, mano bistro padavėjau, paukščių tako įdare, dieviškasis kurkule, tu jau nesi visų socialinių grupių dvasinis lyderis - tave myli tik puritoniškos sielos ir aštrios krikščioniškos mačetės paliestieji, žmonės nebesimeldžia nei prieš, nei po šventojo x ir y akto, o, kad tu žinotum, jie išrado prezervatyvus, silikono rutuliukus ir juodaodes pornografijos žvaigždes - taip, taip irgi būna; ne - tai ne šėtono vaikai; žmonės buriasi į grupes, kuria savo religiją - nuo arbatėlės mėgėjų, iki jaunųjų recidyvistų būrelio; jie geria separuotą pieną ir nealkoholinį alų; išsigimė ir tavo ideologija, mano brangus, bažnyčia tapo visuomenės savartynu, maži vaikai žaidžia slėpynes po kunigų sutanomis; tavo vardas yra tik antras pagal populiarumą Holivude (Bolivudo statistikos neturime) po Kalės - ne, tai ne Kali iš tos, na tos, sektos; o, didysis griausmavaldi, kas tu? - bent aš žinau, kas esu; aš tavo įrankis chaotiškame pasaulio mechanizme, aš tavo bato aulas atsitiktinai šleptelėjęs ir liūdnai šyptelėjęs;  aš košerinis maistas ir varpų nuokulos, aš Tomas Alva ir Josifas Džiugašvilis; aš osmosas ir kosmosas, aš turiu gracijos - mane žmonės myli, turiu ryžto eiti dievop, tik kas man iš tavęs, tokios darganos?
- Na ir supykdei, mano mielas, visada buvai mano idėjos machaonas, mano makiažas ir knygos įrišimas; nustebinai savo skepsiu ir nusivylimu, kaip aš anksčiau nepastebėjau tavo degančių akių - dar buvo ir degantys inkvizicijos nusidėjėliai?! - kaip negerai; prisipažįstu buvau per daug susidomėjęs Machometo machinacijomis, Budos būdų išdėstymo būdais ir Marijos Chuanitos plaštakų polyčiais;  taip mane žavi ir Budos pusapvalainos proporcijos - tfu, nesuk aplink pirštą su savo logika; todėl dabar matau tik vieną išeitį - tavo globai į pasaulį išleidžiu galbūt tobulesnį satvarą - pusiau vyrą, pusiau moterį; vardą išrink pats - daug puikių tarptautinių sutrumpinimų, te tiesia jis savo rankas mano tobulam pasauliui!

Taip atsirado homoseksualai ir kitos seksualinės mažumos. Jie greit rado vietą ir šiame visagalio chaose: dirbo prestižiniuose vyrų fabrikuose, gyvendavo Tokijo viešbučiuose, rengdavo manifestus, paradus, kolaboravosi su žydais ir valdo pasaulį.
2007-06-11 18:59
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 14 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-13 22:44
A Puokas
Markesas verkia... :). Tokios didingos minties gelmės, tokis, tiesiog vienok tačiau sakyčiau nes kadangi tataigi!
Tik va pabaigoje vėl, kaip visada, žydai ir sexmažumos... Čia jau neteisingas, nebriediškas briedas. Nedvasingas, nedidus, nepakylėtas ir neadoruojamas. Tataigi statau jumis čečyrius.

Visuomet Jūsų,

A.Puokas
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-12 15:24
agricola
hmm...4
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-12 13:37
Apsigalvojau
Mhm, dvasingumas trykšta per visus plyšius. Smagu skaityt vešlių minčių cunamį, į kurį dar įsisuka atskiri cunamiukai. Nors sunkoka, kai grafiškai taip sugrūsta (kai vyksta toks viršūnių susitikimas, jų pokalbis galėtų ir į trumpesnes eilutes susirikiuot :)). Idėja faina.
O bažnyčią sąvartnu paprastai laiko tie, kas joje buvę max. 5 kartus per gyvenimą. :)
Bet redakcijai nieko ir nesakau - ji čia niekuo dėta. ;)

MaHometas
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-12 12:43
Proza i kas
:)
5.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-12 09:54
Morta
Neblogas "padurniavimas":). Stilius  primena vieną rašyką. Vaidenasi klonas man, kaip genetikos specialistei.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-11 20:09
kondensofkė
aha. žydai ir homoseksualai. o žmonės dar sako, kad rasistai blogai.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-11 19:08
KartaisAš
Nesutinku. Pasaulį valdė, valdo ir dar labai ilgai valdys masonai. Beje, nieko literatūriško neatradau. O šiukšlių dėžę pasirinkai tam, kad pabrėžtum, jog tame nėra jokio žanro. Teisingai, jo nėra. Tai kam tada tai iš viso rašyti.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą