Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 17 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2005-11-23 18:51
KanCaras

***

toliau tyla.....
2005-11-20 16:10
KanCaras

***

Susinervinau, nebegaliu, prakeiktas(a) elo, sudzius paskutinis, net nezinau kodel man tokie baisus zodziai verciasi is burnos, bet tikrai tokie cia gadina puslapi ir administracija turetu i tai atsizvelgti!!! Nekenciu nekenciu tokiu zmoniu, o kurinys tikrai buvo gan geras!!! ISTRYNE!!! Bl... apie tradicine kuryba nieko neraukiantis kausai!!! Prirasysiu, tegu istrina  mane is ica kas nors, man px nes visiskai praradau nora cia buti!!!
2005-10-24 13:04
KanCaras

***

Anglija,  rukas,.....slapi nuo labai  tankaus lietaus lapai...as....basas...per juos....einu....su svajonemis....ant peciu,...kaip su bulviu maisu....jas nesu....
2005-07-18 23:27
KanCaras

***

kaip seniai as cia buvau ojoioi
2005-04-28 17:59
KanCaras

***

............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................
2005-03-14 20:59
KanCaras

***

Krikscionybe- vienintele pasaulyje diktatura nenuversta du tukstancius metu... Siaip susimasciau apie tikejima...ir religija..
2005-03-08 20:34
KanCaras

***

Aciu tiems kurie palaike, aciu visiems uz komentarus, bet noreciau pareiksti, kad as jau esu protestantas is prigimties ir niekada netylesiu, kai yra daroma neteisybe!!!Argi nera siais laikais zmoniu dirbanciu is idejos o ne del to kad moka pinigus(gaila bet as maniau kad si puslapis sukurtas zmoniu dirbanciu is idejo)?Meslas mano seni kuriniai pripazistu bet kam trinti sio to vertus? Seniau buciau idejes ta kurini i siuksliu deze, bet dabar savigarba neleidzia!!! Po velniais jus gi zlugdot zmoniu morale,geradariai atsirado!!! Mazdaug tu nevertas kad tavo eiles butu prie "tikruju" eiliu tai mesk jas i siuksliu deze gal ten koks bomzelis ras!!! Tokiam puslapyje isvis tokios skilties NETURI BUTI tai ne tobulejimas, o DEGRADAVIMAS!!!
2005-03-07 23:14
KanCaras

***

Noreciau isdidziai pareiksti administracijai priekaista! Kadangi kitur jo viesai publikuoti negaliu todel manau kad bent cia ji pamatys keletas zmoniu ir taip pat man pritars!
GANA SIUNTINETI VISIEMS ATSIBODUSIUIS SABLONINIUS LAISKUS!!! Tikrai jau pykdot, o jusu neismanymas vercia liudeti. Nezinau kas ten dirba bet man atrodo kad labai jau nekompetetingi ir NEATSAKINGI vertintojai! Paskutinis mano darbas gal ir negenialus, bet jis tikrai nebuvo vertas ismetimo is rasyku! Jau vien pas mane pati yra  sh... vertos rasliavos kuria jus pasivarginote ismesti is sio puslapio, todel ji vis dar cia!!!  Ir po paraliais ziurekite ka rasote tame sabloniniame laiske, bent jau susikurkit kelis jo variantus kad galetumete pritaikyti skirtingiems atvejams!!! GAILA, kad toks tikrai is idejos geras puslapis neturi padorios administracijos ir i ji neidedama reikiamo darbo! Manau kad uztektu tik tiek,kad jus pasakytumete kas yra negerai kurinyje, kuri trinate, kaip jus sakote kad rasytojas tobuletu, o juk tam reikia tikslios kritikos! O gal jus paprasciausiai uzsimerkiate ir trinate siaip kieno pavadinimai negrazus ar pirma eilute, o gal isvis neperskaitote net to!!! A???!!!
2005-03-01 23:18
KanCaras

***

Akmeniniais veidais pasitinkame saulę.
Akmeninėm akim palydim ją vakaruos
Mūsų rankos beviltiškai nuskina gėlę,
Kad beprasmiškai vystų merginos plaukuos.


Mes negirdime paukščių, nematom žvaigždžių,
O tik skubam ir norime viską turėti.
Mums pakanka tik vienadienių draugų,
Kurių galim per daug nemylėti.
2005-02-23 13:28
KanCaras

***

ech du menesiai liko iki9 mokslo metu galo....URA... pagaliau issinesdinsiu is tos mokyklos!........gal biski ir pasiilgsiu =)


1 2 3 4
[iš viso: 33]
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą