Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 18 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2009-01-13 13:10
Banalybės_riba

***

šiandien eilinė diena. eilinės problemos. eilinės patyčios. eilinės ašaros grįžus namo. eilinės 2 pertraukos praleistos su lietuvių kalbos mokytoja besiruošiant skaitovų konkurso finalui. bet visdėlto. iki šiol negaliu pamiršti vakar dienos. kai drebančiom rankom skaičiau visą tą melą, kurį man be jokios sąžinės graužaties dumė į akis žmogus, kuriuo taip ilgai tikėjau, kurį mylėjau, gerbiau ir saugojau. aš nesuprantu, kaip galima taip žiauriai elgtis?  kaip galima leisti vienam pakelėj pasimaišiusiam žmogui sugriauti ilgai puoselėtą draugystę? pasirodo galima. ir štai, vos gyvenimas pradėjo tvarkytis. aš nebežinau, kuo man tikėti. nėra žmogaus, kuris visada mane pralinksmina, paguodžia ir palaiko. man jos trūksta. ach, greičiau ji grįžtu. šita savaitė - ji nepakenčiama. Julija, prašau, grįžk greičiau, aš turiu tau tiek daug papasakot. juk tu mano gynėja,mano paskutinė viltis. mano švyturys.
2008-11-05 18:09
Banalybės_riba

***

Nauja diena. Naujas išbandymas. Naujos žinios, problemos, ir panašiai. Šiandien turėjo pasakyti fizikos ir lietuvių kontrolinių rezultatus. Esu nusivylus bilekaip. Mano mylimiausi dalykai, o aš taip blogai parašiau.... Lietuvių - 7, fizika - 3. Bet gavau 10 iš matematikos apklausos. Turbūt pirmą ir paskutinį kartą. Po pamokų ėjau į psichologijos būrelį. Turiu svajonę - būti psichologe, taigi siekiu jos. Po to burelio ėjau susitikt su sena drauge, bandėm susigrąžinti draugystę ir artimumą. Gal ir sekėsi, nežinau. Galbūt jau per vėlu ką nors keisti. Per ilgai bendravome vien pyktais žvilgsniais. Išvis, šiandien jaučiuos pavargus. Pasivaikčiojimas, burelis, pamokos, treniruotė, budėjimas mokykloj... O gal tai tesiog tas paprastas skaičiukas 3 prie mano vardo dienyne išsiurbė visą mano energija..?
2008-10-31 23:16
Banalybės_riba

***

Mūsų mirusiųjų protėvių pagerbimo diena. Jaunimo dar vadinamas Halloween'as. Aš jį atvešvenčiau. Bet ne taip kaip kiti. Nelakščiau su kostiumu - buvau tokia kaip visada. Nekaulyjau saldainių. Negėriau. Nevartojau svaigalų. Buvau su artimiausiom draugėm, tokiom kaip aš. Suprantančiom bei palaikančiom mane.  Nesiaubemė miesto. Nuėjome į katedrą ir pasimeldėm. Gal iš mūsų bendraamžių pusės tai atrodo kvaila, nenormalu ir panašiai, bet mes neišsižadam savo tikėjimo vien dėl pašaipų. Po mišių nuėjome aplankyti kapinių. Kelis kart sukalbėjome ,,Amžinajį Atilsį", pasivaikščiojome. Neapsieita ir be ašarų. Aš nebegalėjau jų tramdyt. Man nereikėjo aiškintis, jos mane suprato. Niekas manes neguodė. Mes tesiog prisėdome ant šaltos žemės ir verkėm kartu. Bet mane papyktino kai kurių asmenų elgesys. Jie atėjo į kapines ,,paprikolint". Jie šūkavo, garsiai keikės. Pro mus eidami aišku neiškentė nepasityčioje. Ka gi, kada nors jiems bus atsilyginta, aš nelaikau pykčio ant jų. Tesiog skaudu.
2008-10-29 19:07
Banalybės_riba

Šiandien.

Šnekant apie šią dieną. O kas šiandien nutiko? Susitikimas su senai matytais draugais? Pramogos? Keli nesudėtingi, bet svarbus mano dvasiniui pasauliui darbai? Bet ar tai man svarbu?  Ne. Aš gyvenu kaip paprasta paauglė. Esu lengvabūdiška, nerami, pašėlusi. Slepiu savo jausmus, nenoriu pasirodyt kitokia. Silpnesne, jautresne. Jau pripratau gyvent po kauke. Tai mano didžiausias trūkumas.
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą