Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 4 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2009-10-07 13:49
Ugnies_krislelis

Tobuli vyrai tik kine...

Kino juosta sukasi nesustodama, o man viena vienintelė mintis nenustoja klaidžiojusi smegenų vingiais. Kodėl tobuli vyrai tik kine?
Jie rašo laiškus kasdien savo moterims. Rašo tikrus, apčiuopiamus, o ne elektroninius ar dar blogiau - sms žinutes. Jie palieka gėlių ant pagalvės, kad prabudus ryte nusišypsotum. Ir rūpinasi bei myli iki mirties. Kovoja už tave kiek begalėdami. Kas keisčiausia, jie neapsiriboja vien romantiko role. Įvairiapusiškumas - štai kur šuo pakastas. Vieną akimirką jis krės beprotiškiausius dalykus (dėl tavęs, o gal kartu su tavimi), na, o kitą - alsuos ramybe bei švelnumu, romantika.
Kasdienybėje viskas lyg priešingas atspindys. Jei berniokas toks, tai jokiu būdu ne kitoks. Jei ramuolis, tai niekada nieko beprotiško neiškrės, viską apgalvos. Na, o jei avantiūristas, tada nuolat ko nors prisidirbs, o ramioje aplinkoje jo niekada nespėsi pagauti. Ir laiškų rašymas daugeliui atrodo kvailystė. Rodos, jau girdžiu aidintį pasipiktinimą "O kam man čia rašyt tas nesąmones, jei galiu paskambinti". Ką jau kalbėti apie gėles, kurias geriausiu atveju užuosi tik per YPATINGĄ šventę.
Ech, bet gaila žinoti ko nori, bet tuo pačiu suprasti, jog tai miražas.
2009-06-11 21:58
Ugnies_krislelis

Sunku tikėti atsitiktinumais...

Tie patys, tie patys, tie patys, tie patys... Visur tie patys žmonės. Čia su vienais, čia su kitais, bet tie patys.
Susitinki žmogų prie gydytojo durų, o vakare jau žiū - jis nuotraukose su tavo draugais ir pažįstamais.
Arba žmogus, su kuriuo esi artimas, pažįsta tavo draugus, apie juos šneka, bet tu nesuvoki, kad tai TIE PATYS, kurie ir tavo.
Arba nueini į mažą, jaukų koncertėlį, o ten susitinki pažįstamą žmogų, atsibeldusį dėl keletos valandų iš kito galo Lietuvos.
Tie patys žmonės rodosi man keisdami erdvę. Tie patys, nors daugelio iš jų ir nepažįstu, bet nuolat, atsitiktinai kažkur pamatau.
Nuo to, kad jie nuolat tie patys, tik keičiantys erdvę ir aplinkybes, gali ir paranoja išsivystyti...
Sunku tuo patikėti, kad visur TIE PATYS...
2009-03-21 00:15
Ugnies_krislelis

Komentaras žmogiškumui

Kaip trūksta nuoširdumo... Kad ir čia. Visi bendrauja tik su "savais", komentuoja tik "savus"... Daug kas vaidina aukščiausios klasės rašytojus, tokiais nebūdami. Keista, kad drįstu apie tai šnekėti, bet tikrai, kuriamos atskiros "gruputės", kurių nariai liaupsina vienas kitą, kad ir kas bebūtų. Nesąmonė! Lyg tai, jog turi daugiau pažįstamų lemtų tavo talentą.
Džiaugiuosi tai užrašius, nes norėjau pasisakyti šia tema. Galbūt ir daugiau taip besijaučiančių yra. Nesijaučiu blogai, būdama atstumta, man patinka nebūti tokia kaip kad visi, bet jei jau afišuojatės bendruomene, tai ir būkit tokie. Palaikykit tuos, kurie žengia pirmuosius žingsnius ir kuriems aštri kritika būtų peilis. Auginkit juos ir grūdinkit po truputį, o ne pjaukit galvą tik prasižiojus.
2009-03-15 23:03
Ugnies_krislelis

***

Po ilgo slampinėjimo velniai žino kur, vėl atpėdinau čia. Gal mano sūpuoklės vis dar kabo ant senos obels šakos?
2009-01-28 13:27
Ugnies_krislelis

***

Na ir pakvaišęs horoskopas šiai dienai. Siūlo man pasiversti klounu. Sako, užsipulk ką nors, nebūsi baudžiama. :D Prajuokino :)
2009-01-07 23:46
Ugnies_krislelis

Paukštukas

Sėdžiu ir girdžiu, kaip genys kalena į galvą. Apsisuku - tuščia. Tik susikaupiu mokytis ir garsas vėl kartojasi... Purtau galvą - nustoja, bet po kelių akimirkų vėl pradeda...
Na, bėgant laikui apsipratau tiesą sakant su juo. Matyt, jis kažkur viduje. Taigi, dabar turiu augintinį. Visų svarbiausia, kad neapterštų man smegenų ir nepradėtų ten kelti vėjų, nes gali labai kutenti, o iš vidaus pasikasyti tikriausiai nepavyktų :)
2008-12-30 18:52
Ugnies_krislelis

***

Nauji metai - tikslai seni, tik šiek tiek patobulinti bei godesni.
2008-12-28 16:12
Ugnies_krislelis

***

Visi užšventę...
Visus su šventėm!!!
2008-12-18 21:59
Ugnies_krislelis

kalėdos!!!!

Alsuoja kalėdos į nugarą, žvarbiai pakutena pro pakilusį megztinį ir pašiaušia nugaros plaukelius.
Kojos apmūturiuotos vilnonėmis kojinėmis snaudžia, o rankose kalėdų senelio dovanotas puodelis su elnių atvaizdais, iš kurio rūksta bėgant jų keliamos dulkės.
Skrandyje tūno savo vietelę susiradęs gabalas daržovių pyrago ir viskas taip ramu... Ramu... Ramu... Varpeliai tilindžiuoja kalėdas ir vis tolsta. Dingsta staiga. Belieka tik jaukumas, šiluma, tyla ir snaudulys. Pailsėsiu...
2008-12-16 22:34
Ugnies_krislelis

***

Net ir į dienoraščio žanrą įsisuko modernizmas. Ankščiau visi juos slėpė, kad neduokdie nieks neperskaitytų. Dabar atvirkščiai - skaitykit ir mėgaukitės visi!!!


1 2 3
[iš viso: 24]
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą