Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2008-02-02 01:24
Manas Grafo

***

Užkniso mane žmonės, kurie nesupranta žodžio literatūra reikšmės. Užkniso idiotai, manantys, kad jie apsigimę talentai. Užkniso mažvaikiai, nesuvokiantys nei kas, nei kur esą. Užkniso kriošenos vis dar gyvenantys praeitam šimtmety. Užkniso mane šita skylė. O ypač tu. Spaudžiu "atsijungti". Gal dar užsuksu pažvengti iš jūsų, nes savo klouniškumo neprarasit niekada ir žvengt iš jūsų bus galima dar ilgai. Dabar, kai pagalvoju, tai man net gaila jūsų... Vargšai. Nu nieko, ne jūs vieni tokie, kap čia atvirai, bet neįžeidžiančiai pasakius. O kam sakyt, galų gale? Vis tiek nesuprasit. Geriau draugiškai pažvenkim: jūs iš manęs, aš iš savęs. Iš jūsų, žinoma, nesijuoksiu. Juk negražu juoktis iš negalios. Na, visi kartu:

hahahahahahaaaa
2008-01-31 16:51
Manas Grafo

***

Informacija apsilankiusiems www.rasyk.lt:
"Jei turite kažką sukūrę - palikite savo kūrybą čia. Visiškai nesvarbu, apie ką jūs parašėte. Čia yra vietos pačioms įvairiausioms temoms. Svarbu - kaip rašote. Svarbu, kad rašytumėte vis geriau."

Informacija apie penktą lygį:
"penktas lygis vartotojui suteikiamas administracijos ir 5 lygio vartotojų balsavimu. Teigiamą sprendimą lemia protingi komentarai, aktyvumas ir objektyvumas, gerai įvertinti darbai."

Vertintojų perlai:

Kai mano vienuolikmetis brolis panašiai pradeda svaičioti, mes jį vienbalsiai ekskrementofilu vadiname. Matau, turi pasekėją...
nejuokinga. tiesiog apgailėtina.
yra didesnė nesąmonė - visa tai aprašyti nemokant to daryti
1, Nes nėr didesnės nesąmonės
Tu nealink sau kūno tokiom rašliavom.
Čia ne tavo darbas.
Degink viską, ką tik parašęs.
tai ką norėjot pasakyt, nėra kvaila, dalykas tas, kad pasakėt itin nevykusiai
apsivartojęs rašėte ar per klaidą enter paspaudėte?

Prisipažinsiu, kad paėmiau ne tik penktojo lygio pasisakymus, bet man jie tokie gražūs pasirodė, kad negalėjau jų nepažymėti. Tačiau visų autoriai pagal savo lygį vertinti galėjo ir neabejotinai tai darė.

Išvada: pasidarykit patys.

P.S.: ko gero, bus daugiau.
2008-01-25 04:02
Manas Grafo

***

Pastebėjau, kad mėgstu vogti svetimus žodžius, idėjas mintis. Koks aš niekšas. Koks aš gyvenimiškas. Nužudykit mane, gal kam palengvės gyvenimas?
2007-09-18 21:45
Manas Grafo

***

supratau, kad šitas tinklapis yra visiška nesąmonė; vertinimo sistema kažkokia autoritarinė, proteguojanti vieno galo nuomonę; vertintojų požiūris į literatūrą tolygus tam, kurį turėjo po medžius besikarstančios beždžionės.
dabar, jei kas perskaitys tai, ką čia parašiau, sakys, kad aš nepatenkintas, kad mano rašliava čia neįvertinta, atseit aš geros apie save nuomonės bla bla bla.
galvokit, man tai nerūpi, aš žinau, kas aš esu ir ko aš nesugebu; man tiesiog juokinga ir šlykštu, kai yra liaupsinamas, garbstomas visiškas š.
ji visai nepadeda ugdyti, atrasti ar skatinti literatūriškumą žmoguje; ji nebent gali paversti normalaus IQ individą besmegeniu.
žinot, ne kartą mąsčiau kurti alternatyvų, normalų, demokratiniais, tolerantiškumo ir literatūriškumo pagrindais sumūrytą svetainę; tačiau nesu pinigų maišas; serveriai brangūs; į reklamų prikimštą nemokamą versiją niekas rimtai nežiūrės;
ačiū už dėmesį
2007-07-01 16:36
Manas Grafo

Atsiprašymas

Na gerai, prisipažįstu, persistengiau. Negražu juk tyčiotis iš nenormalaus žmogaus. Juk jei matai pasiligojęs fiziškai ar psichiškai, nebūtina pirštais rodyt ir žvengti. Tas pats ir su kūryba. Atsiprašau. Pažadu, stengsiuosi daugiau taip nedaryti. Dabar turėčiau pradėt teisintis, atseit supraskit ir mane - negaliu ramiai žiūrėt į tyčiojimąsi iš meno, nesupratimo kas yra kūryba, kaip ją vertint reik... Bet juk menas ir yra tas dalykas, kur visi teisūs... O aš čia savo nuomonę, kaip vienintelę teisingą kad bruku, kad bruku... Prisipažįstu - kaltas esu. Būkit, kokie esat - kvaili, ne visiškai tobuli, beviltiški, buki ar kokie tik norit. Jūsų teisė. O aš pasistengsiu priprasti. Kitą vertus, nebūtų jūsų, nesuprasčiau tikrosios kūrybos vertės - be juodo nepažintum balto. Ir manytum, kad gyveni pasauly, kur visi yra tuo, ko verti. Taigi, atsiprašau ir ačiū.
2007-07-01 00:13
Manas Grafo

ir vėl apie jus, besmegeniai

Pinigai ir kūryba. Tobula dermė. Ir dar reik geros nuomonės apie save. O jei pasitaiko nebloga socialinė padėtis, įtakingi draugai... O ko daugiau reik? Dirbt nieko netenka, tiesiog atsisėdi ir tampi rašytoju. Šaunuolis besmegeni, kuo tu aukščiau lipi, tuo mažiau smegenų turi, kuo mažiau smegenų turi, tuo geriau rašyti gali. Ponios ir ponai, atsistokime ir paplokime. Iš visos širdies. Besmegeniai yra visagaliai. Jie tobuli. Jie neklysta. Nes jie moka rašyti. Nes juos skaito. Ir giria. Ką ten giria, tiesiog laižyte padus išlaižo. Kokia tauta, tokia ir rašytoja galva.
2007-06-29 02:08
Manas Grafo

***

O žinote, man pradeda visai patikti. Tai laiko gaišimas, paskutinių gabumų ir intelekto likučių naikinimas, bet tai taip smagu. Kažkokia nesveikai nenormali pramoga. Ir svarbiausia, kad besmegeniai nežino, kad jie tokie yra. O tai yra gerai. Nes jie gali džiaugtis savimi.

Ateis diena,
kai jūs suprasit
Kad smirdat,
Nekvepiat tikrai
Ir kas iš to?
Suprasit, kad esate kvailiai?

Naivu šito tikėtis. Ir tik didžiausias optimistas bei/arba menkaprotis drįstų šitaip šnekėt. Dėl to įveskime pataisą:

Neateis diena,
Ir nieko jūs jau nesuprasit:
Nei smarvės,
Nei vertės savos.
Ir nauda iš to yra.
Tikrai.
Nes taip gerai,
Kai nežinote,
Kad esate kvailiai.

Na jei atsirado nors vienas, sugebėjęs tai perskaityti, leiskite palinkėti jums sėkmės maudantis savo asmeninėse pamazgose.
O jei dar ir suprast sugebėjot ką nors, na tai nelieka nieko kito, kaip žemai prieš jus nusilenkt ir nuvalyt nuo jūsų batų purvą. Įmynėt, kai bridot pro mano kolegą.
2007-05-07 18:43
Manas Grafo

pirmas ir paskutinis

Nu va. Kai prisiregistravau, norėjau ką nors kieto šitam dienorašty parašyt. Bet vėliau nusprendžiau, kad bus kiečiau, jei nieko nerašysiu. Ir išvis bandžiau sukurt kieto atsiskyrėlio įvaizdį. Bet dabar supratau, kaip tai juokinga. Ne. Ne juokinga, bet tuščia. Taip, aš buvau tuščias. O dabar esu dar tuštesnis. Kokia likimo ironija :D . Žinot, brangieji rašytojai, ar kuo jūs ten save laikot { ;) }, daugau nebetrukdysiu jūsų savo nesąmonėm. Jūs neverti to. Ir kam aš veltui laiką gaišau? Nors gerai, atsivėrė mano akys. Žodžiu, jei buvo tokių, kam nepatiko mano komentarai ar tekstai, atsiprašau. Jūs tikrai geriau rašot ir komentuojat. Sėkmės kūryboje. O dabar traukiu kartu su Kernagiu "Išeinu, palieku tave (čia suprask rasyk.lt)..."
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą