Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2006-04-08 09:11
vie
vie

***

nu nebuna jum taip, kad tipo sedi ten va kazikokiam name, prie kazikokio peciaus, apsikutojes miegmaisiu ir nu nichuja (nepabijokime), nichuja nesupranti ka cia veiki?
ir be to, zinai, mes va cia blt juokaujam ir kvatojam, bet vat jeigu taip pyst ir is tikruju visos dainos jau sukurtos ir tipo vo. vsio. uzsipiskit. ir visi save seniai isveme.
jei taip, tai tuomet, pagal senobini mano ir mano brolio recepta, pisciau cracko jeffo ir speedballa ir eiciau pas karves.
bet cia, kur as gyvenu visos karves yra gauruotos kaip naujasis trimatis robotroninis cyber Jacksono Kingas Kongas, kurio sunus, viespats mato, nepapisi, yra pats Michaelas J. Foxas su aptezkem lambada.
2006-03-31 19:55
vie
vie

***

paskambina Mike'as ir sako zhe, isleidziam nauja albuma. kaip vadinas sakau "the hardest way to make an easy living" sako. tai sakau ka tu nori, kad as dabar daryciau, sako eik ir pirk, bastard, sakau tai suvyniok ir atsiusk pre-relyza, you prick. del ko skambini, sakau. sako, gal nori pagrot su mumi glasgow, kada sakau. balandi sako. ooooh sakau sure thing, mate. taip ir atsibuciavom.
2006-03-26 02:45
vie
vie

***

you should suck my cock. really.

dy ei dabl zy bliat.
2006-02-22 17:38
vie
vie

***

pif paf ojojoj.
2006-02-20 18:02
vie
vie

***

so i loose some sales and my boss won't be happy
but theres only one thing on my mind
searching boxes underneath the counter
on a chance that on a tape i'd find
a song for
someone who needs somewhere
to long for

homesick
cause I no longer know
what home is


zulikai. issinarinau turbut liezuvi. net rukyt skauda. kaip koks kokomaue poliakas prie koplytstulpio.
2006-02-18 07:01
vie
vie

***

yra toks skystimelis "tesco Cream cleaner CITRUS", pradekim nuo to. tai va. as sau sedejau su laptopu virtuvej ir kazkodel jis man buvo pasonej visa laika ir Garis vis sposyjo, kad kas cia ji geria chichi chacha nu ka gi blt. geria tai geria, tai as ji pamokiau kaip jurgelis geria ta tesco whatever. man buvo baisu tikrai. nes niekaip nedingo didingas skonis is burnos ir ka as zinau. nu kazkaip grauzia. ir nezinau kas daros. tai pradekim nuo to. viska pamirsau ka norejau pasakyt.

as debilas totalinis. pure debiloid. padarykit viska kaip buvo, nes jeigu vel pakomentinsiu savo dienorasti tai apsiverksiu kaip ziurke.
2006-02-13 20:04
vie
vie

***

is tikruju yra kaip. mane uzknisa, kad nera lt srifto.
kita puse yra tokia, kad. kad as issitases per visa diena kaip kiaune per ilguos namuos su arctic monkeys ausyse (arctic monkeys. as galvojau ir galvojau, kas per briedas, nu cia atsiverti bet kuri zurnala/paperi/bet ka ir matai arctic monkeys ir visi sako, kad jie awesome yra. nu vat ir pamaniau as sau, kad kas as toks, kad sau neleisciau sveikai nupopset sekundelei savaitelei ir ka jie cia. ir as zinau, kad zilvis taip sumixuotu franzferdinandu su streets. piece a shite.) ir paskui kai atsisedi i traukini kurs veza i troba ir pries tave sedi storas supuvelis ir kemsha ir kemsha crispus ir visas smirda ir geria coka ir kemsha ir kemsha. tu spjautum jam i snuki, bet nespjauni. pasileidi sigurus ir uzsimerki i langa ir sypsais ir zinai, kad blogiau but nebegali ir tai ka tu turi tai tai, ka turi po savo kojom ir dar tas kitas tu, kuri apsikabini.
pienas visada baigias nelaiku. ir tai, kas as galvojau, kad buvau visai neber tai, ka tu matei.
dar va will self.
2006-02-07 17:49
vie
vie

***

o tu dieve pisas ziurkes ausy. kaip mano kaimyne negroidas, kur lipdama laiptais toki zalia skrepli sauna, as galvoju, o as tai is kauno ir saunu zalia skrepli atgal nu mes pasisypsom ir tipo sako hey as sakau hey. kurva kokia saveika gamtine. mires jurininkas as indas mr. pauksciu gripas. hepatitas a. sedi mano kinietukai sypsos, softo nesugeba susiupdatint tai as suupdatinu. sedu ir traukini dardu pro minia prasibraunu. nu tu jofana. salia sedi bicas ir googlina "jim morrison". o as ziuriu ltv. smagiausiai ltv ziuret sekmadieni is ryto, kai grizti prisiliubes kaip parsas per 6 pubus perejes ir tada atsisedi rukau laptopas ant lapu ir ziuri sau telebimbam. graziai jus ten gyvenat, pydarai.
2005-03-15 00:04
vie
vie

***

uuuhrrrrrr.
2005-02-07 09:44
vie
vie

***

Yeah,
suffering
a while
and now
been made
poor
i know
oh well
i don't
i am so sure
still porn
shield punk


1 2 3 4 5 6 7 8
[iš viso: 76]
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą