Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Pirmą valandą patsoviau kugelį! O its likucios teslytėts patsikepiau plynuts! Dapar valgau, pataka. Ir jūts ta dar man aitskinat, kad Velykots paigėtsi ir paleitsciau kiautinuką, taip?! Tuojauts ats jumts kaip paleitsiu!!
Per mazai nepatsirodyts. Tsteinats itstekėjo. Jits vitsada tsitaip - tik nutsitsuku, its karto teka ir teka, kaip kokts pienitskats viralats! Paitsu, taip?
Petvarkė. Pe to, patinka Tspygliui, todėl nepaleitsiu, nepent į kaktą HO..kiautsinukats mano!!
Vitkats, daugiau ta tema jokių ditskutcijų. Teriukei pa. Ir pitskutį kugeliuko. Tsu pauktstiena. Nets as valgau vitką vitką. Pet pauktstieną lapiautsiai, o triutsių lapai ne, ir karvių ne. Dar zuvytę, o Frenkį dapar Ema lai tseria, ats ne. Ne ne ne niekada patakiau! Gaidyts, neitslaukiantits nė penkių minucių. Vitstininko direktoriuts, lapai petsirūpinantits jų itsilavinmu, dar perektsliuts nedatsutęts ir pretendentats į vitstyno kritikaluts, nets pendravime mėtsta tik am am am, HO HO HO! Kitaip nemoka, nets nuo tolo matotsi, nets niekam dar netsakė pa, net kai Ana jį tsokdino, HO HO HO!! Tsmagu puvo paziūrėti, kaip tylėjo ir nepritsipazino, kad jits toli grazu ne tatskats G, o tik Ts, ir pe tsuknelėts, WHA HA,HA HA! Net katspinėliuts papūtęts tsoko! O tik patskui pritsipazino, kai jau vitskats puvo atskleitsta ir nepeturėjo kur dėtits, pet lapai negarpingai. Patskui dar pandė pa Guntai, pet priets tai puv vien am am am, todėl aitsku, kad Gunta itsvertė akits ir itspyrė jam į tsikną! HO HO HO, tsmagypėts!
Nedovanotsiu jam uz tą tekėjimą net iki pavardėts pakeitimo, iki pataulio papaigots, norts  Jits aitsku iki tiek neitsgyvents, kaip ir vitsi, tik ats vienats, taip.
Gandai aipie mano klonizmą yra neteitsingi, nets va pavyzdziui ir dapar, ats galiu vitsuts juots itstrinti, net ir tsave, vadinatsi ats etsu vitsuotinits originalats, taip? Ir tada ats negaliu pūti kazkieno klonu, nets logitska Vitsada mątstykit logitskai ir jūts galėtsit vieną dieną nepepūti klonaits, o ats nuo prigimimo.
Dar galvoju itstrinti vieną tsavo kloną, nets vitstomts ir tų kelių, tskaityk tik Kitkio atsarų yra per daug, pet laukiu jūtsu tsprendimo, nes yra ir protingų, patsitaiko lapai gyvypingų patarimų, nets ir Pegemotats juk gali ateiti, pet rutitkų ciatstutskų pratsau man nedėti, nets Frenikts Emimemats nemėgtsta. Gal kats zinot ant kokiots temeratūrots reikia kepti kugelį, nets jau du timtai yra, o ats kazkaip tai tsį kartą neapsitsprendziu???
Vitsiemts lapai pa.
Vitsada jūtsų, pet tik tsavo, Kitkelits Napagėlits
P. Ts.: Teriuke, ar tu matei Aną Tsupynėtse ir Prūtskę, ir perduotsi vieną pa Tsnekoriui?


2013-04-13 13:42
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą