Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 8 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Būnu čia retai, bet kartais būnu. Retai, turbūt, dėl to, kad kaip ir visur čia dauguma yra didelė, o mažuma maža, o geriau būti mažam didume, o ne dideliam mažume. Būdamas čia turbūt pajaučiu besąs vienišas minty, nes net manęs čia nėra. O be manęs nėra ir minties many. Čia maža kūrybos, o daug vaidų. Daug ypatingų, o maža paprastų.

Nesu poetas, nenešioju beretės. Bet akinius turiu. Gražius, ne iš močiutės skolintus.

Ir filologijos nestudijuoju aš VU, nes ten su panom tas pat kas paukštyne, prasti reikalai, o bičų nėra, o tie, kurie kažkuria prasme yra, yra jau subobėję. Arba, jei nesubobėję, tai Biliūną mėgsta. Kliudyti jo, matyt.

Bet kartais ateinu, nes aš slapčia nudistas - mėgstu išsirengt nuogai. Ir mėgstu taip pat aš kai žiūri.

Bet neieškau čia meilės, gličių širdies kančių, gilių išgyvenimų ar ašarų karčių: Niekas taip jau nebeverks, kaip šaltakraujis žaliasis krokodilas.


2011-03-30 13:45
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-30 14:22
a_p
a_p
ugne, jei supratai, kaip kažkokį skundą, tai nereikėjo )

Eilėraščių čia iš vis neskaitau. Dėl to, kad esu nepakantus. Ta prasme skaitau rielkę, ar brautiganą, gal kažkiek Nyka-Niliūną ar panašiai, bet retai. Mėgstu Kajoką.

O dėl puolimo ar glėbesčiavimo... Glėbesčiuotis nemėgstu, o jeigu pultų, tad man jau būtų smagu. Savimi pasitikiu, žodį valdau. O čia kitokių ginklų nėra. ) \\

Ramesnis tikiuosi netapsiu. Nuobodu.

P.S. Šunį praeitą savaitę parsivedžiau. 
P.S.S. Gyvenime vienišas, bent jau įprasta prasme, tikrai nesu. ))




Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2011-03-30 14:09
Ugnė Byrė
Su metais tapsi ramesnis... Kai prisiregistravau, nesitikėjau, kad puls mane ir glebėsčiuos, bet sutiko normaliai, netgi šiltai. Daugiau skaitau, nei rašau... Nes kažkas juk turi ir skaityti. Pilasi ir pilasi tie eilėraščiai, - visi tik kalba ir kalba eilėmis, - nebesuspėju. Tiek daug romantinių įvaizdžių: ir durklų po pagalve, ir plyštančių širdžių, ir žvaigždės tebekrenta į saujas...Moka ir interpretuoti "Kritikai" - suranda prasmę bet kokiam žodžių labirinte. O nuo vienatvės eilės neapsaugos, čia reikia šuns, katino, vaiko, moters arba visų drauge.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą