Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 20 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







aš turbūt nesveikas. bet turbūt kalta aplinka. čia kažkurį vakarą žiejau alfonso maldonio (jis čia minimas tik dėl kliovo nick) palaimontojo įkvėpto r. bružo proginę dokumentiką, kuri vadinosi ukrainos holodomoras ar kažkaip. nu pasakojo ką bolšveikai išdarinėjo ant ukrainos 31 metais. bružas sąžiningai stengėsi ir atliko viską daugmaž profesionaliai, bet anyway klaikiai neįdomiai. man bežiūrint kilo mintis, kad aš nesveikas, nes troškau kažko nepasotinamai baisesnio. vienintelė gera filmo vieta (man!) tai kai minėjo tą šeimą kur 4 suaugę (doroslye pa ukrainki) išvirė savo du vaikiukus padvale ir liūdininkė tokia raukšlėta senučiukė minėjo, kad matė kaip atvažiavę čekistai išnešė tuos katilus su vaikiukų sriuba, o iš katilų styrojo vaikiukų rankytės lyg maldai suglaustais pirštų galiukais. true, šita vieta mane užkaitino. štai jei jei aš būčiau selelionio (šis vardas minimas tože tik dėl gražaus nick only) palaimintojo įkvėptas kinodokumentalikas tai daugiau tokių šiurpenų atkapstyčiau. t.y. kažkaip nu true... parodyt koks yra žmogus: jis gali ėsti savo vaikus, bado spiriamas, o kiti gali jį į tą badą sąmoningai pavergti. faking shiting pissing. ir čia net mano mėgiamas žodis "kūrva" yra lyg tyros darželinukų pamaldos zofijos kymontaitės čiurlionytės (šis vardas minimas jums visiems dėl žinomų iš aukščiau priežasčių, blet) vardo prisikėlimo bažnyčios šventoriuje. štai kaip vaikinai. o norit muzikos, tinkamos tokiam sick vaizdelisui? eikit patys ir pasijieškokit. dafai.


2008-11-21 19:55
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-10-06 13:27
Gemas
1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-17 10:08
Emmvilkė
pirmas sakinys neverčia taip abejoti. neabejok.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-30 15:47
Asta Fox
kazkoks koshmaras varga, is kur tu cia tas vaikiuku rankytes istraukei, taip nebuuunaa..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-26 17:25
Si bilė Sibire
irgi įsiminiau tik tuos vaikus ir jų rankytes. bet - vinis yra vinis. kiek tu nori vinių vienam filme? gerai, kad vieną radai. per daug nori, per daug nori, selelioni.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-25 06:19
mindangan
Cannibal Corpse'ai ištisai tiktų, pvz., Edible Autopsy- "or maybe soup with eyes"
:D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-24 15:13
klimbingupthewalls
manau tiks bet kuris "Miasokombinat Imeni Putina No. 1" gabalas. pvz. "Legalise Cannibalism", "Royall", "Swinii".
dar "Splinter vs Stalin" irgi tiktų.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-24 15:07
Plogutits 518
:)Taip tu nesveikas. Aplinka čia nieko dėta. Tai tikriausiai iš dyko buvimo, iš visiško persisotinimo kai žmogus per abu galus prisikišęs visko, bukai spokso į ekraną ir nori kažko dar vis aštriau ir aštriau, kad nors kiek pajudintų jo persisotinimaus taukais apėjusius smegenus.
Nors gali būti ir ne dėl to, nes visais laikas buvo ir yra tokių žmonių, kuriuos domina tik padugniniai dalykai ir dar prie viso šito, jie serga keista paranoja, kad visiems kitiems yra lygiai teip pat, tik dalis tai slepia ir jie didžiuojasi tuo, kad neslepia ir tos šyzos iš jų galvos neišmuši jokiais dalykais, net jei prieš jų akis dešimt badaujančių motinų persirėš sau venas ir savo krauju pamaitins kūdikį, jie vis tiek išknis vieną toką, kuri badaudama išsiverda savo vaiką ir jį suėda, nes tik tokia motina jį patenkins, šventosios madonos tokių šyzavotų asmenybių nepamaitina. Tai vadinama blogsiurbiu arba blogžindžiu - tipo tapo kai iš visuomenės siurbiamos, žindamos tik neigiamos energijos, kažkieno kažkada ar net dabar patirtos kančios, nes tik jos gali pamaitinti tokį..nu tipo..Vien žo, tai savotiška atmaina pakelių manjakų ir visokių kitokių jakų, kurie pasitenkina tai darydami, o šitie - tik stebėdami gaudydami, rinkdai įvairius faktelius apie tai, bet patys nesišdrįsdami, nesugebėdami ir pan. Čia kaip ir atvirkštinis variantas tų žmonių, kurie žavisi dėl savo vaiko aukojančia  gyvybę motina, žavisi visais, sugebančiais aukotis ir nuveikti kažką apčiuopiamo dėl kito, nuoširdžiai ir iš dūšios žavisi, bet..patys tik stebi, patys neįstengia padaryti nieko, taip pat tik guli prieš teliką ir maitinasi ta gerąja energija:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:P
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-24 13:34
mindangan
shitcore :D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-23 00:25
speedo
zjb pas tave neblėsta ta energija entuziastingai džiaugtis pasaulio tautų šyza. seno hardkorerio parakas haha :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą