Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







FUCK YEAH!
Pamilau sia sali is naujo, labai pamilau. Fuckin sissies esti lietuviai. Kai kazkoks girtas serifas nupyle su savo volga tris vaikelius ir leides mirt jiem an takelio piso malkas namo musu kaimo gyventojai kraipe galvas: ECH ISHSIGIME TA POLICIJA... o kitadien ejo ramiai i darbus viska uzmirse.
Cia zmones neziuri i tokius serifus pro pirstus. Liaudis supyko, hell yeah!

Pradet reikia nuo to, kad vyriausybe nemegsta anarchistu. anarchistai gyvena exarchijos rajone. Vyriausybe vadina ta rajona 'pilnu smurto ir pavojingu', todel kiekviena diena ten ishsilaipina spec policijos vyruciai ir rymo an savo skydu tarytum cia butu Palestinos ir Izraelio siena ble gazos ruozas. Sitokia vyriausybes politika yra visiska provokacija, mat exarchija yra vienas saugiausiu ir maloniausiu rajonu. Ale kiek mentai gali rymot an savo skydu, nuobodu gi. Tai va.

Sestadienio vakara porele paaugliu pasiule patruliuojantiem mentam pist nx, anie nepanoro, vaikai mete i juos pora akmenu, kiaules neturejo akmenu, bet aisku sautuviuka. Iskeikes paauglius, vienas mentas vietoj ispejamojo suvio paleido du mirtinus tiesiai vaikiui i sirdi. Palikes vaiki kraujuot isidejo ginkla ir ramiai nuejo i masina. Vaikas mire vos pasiekus ligonine. Nepraejus valandai atenai eme plesket.

Tai va, ka tik gryzau is demonstracijos. Galvojau bus taiki. My ass! Gerai, kad pasiruosem. Vos islipus syntagmoj teko apsijuost veida skara, nes kiaules mestelejo asarriniu duju. Su asarom akyse pasiekem panepistimio, kur jau stovejo tukstanciai zmoniu. Ir skirtingai nei spauda raso ir sako, ne vien penkiolikmeciai. Nuo seno iki jauno, net seimos su vaikais, ok pastarieji neginkluoti molotovo kokteiliais taciau su deguonies kaukem. Minia griaudejo: mentai, kiaules, zudikai, mentai, sukos nuzudet vaika. Ok mane suzavejo toks solidarumas. Nx sherifus, kur savo istatymus pradeda taikyt. Pakeliui i omonija pasitaike asariniu duju lietus, todel minia susiskalde ir mes pasukom link eolu. Viskas fuckin pleskejo ir tebepleska. Urban Guerillas nusiaube desimt banku, kas antra parduotuve suniokota ir apipleshta. Ofisai pleshka, Mcdonaldo signalizacija kaukia. Protingi nedideliu pardu savininkai liko saugoti savo nuosavybes. Fuckin tear gas bomb susprogo Dino tiesiai prie koju, vargselis vos neuzduso. Kazkokiu budu nusliauze iki pagr panepistimio pastato, kur uzhsibarikadavo su kitais anarchistais. Tikiuosi iseis rytoj, mat siandien isejes keliautu tiesiai i kiauliu nuovada.

ZJBS, kad anarchistai visiskai suniokojo miesta, bent jau tai duos kazkokiu vaisiu, antraip butu kazkaip beprasmiska prikvepuot asariniu duju, o ju prikvepavau daxuja, ypac kai mentai pastojo kelia ties omonija ir teko begt i eolu, takart tai vos neuzdusau savo asarom bled. Bet vis tik nieko nera graziau, kai mentai meta granata, o staigus vaikis pakeles ja sviedzia atgal kiaulem i nasrus; kai liaudis nuo jauno iki seno suniokoja saligatvi ir svaido i mentus akmens luitus. Kai pleska bankai ir shoping centrai. Is esmes eiciau ir rytoj ir poryt ir ketvirtadieni, taciau nepakeliu asariniu duju haha tai jauciu liksiu namie, tik turbut eisim pas spyros pasiimt antikvarinio kardo, kuri radom an gatves demonstracijos metu ir kurio pagalba N suvede savo saskaitas su nacionaliniu banku muahahahaaaa.

In the end dievinu toki solidaruma debiliskos sistemos atzvilgiu, kartais tai vienintelis budas isreiksti savo nepasitenkinima ar gedula, net jeigu ir niekas valdzioj nepasikeis. Ir pagarba anarchistams, nors jie ir daug arsesni nei komunistai, pastarieji pradeje stumti KKE idejas demonstracijos metu beveik pagaidino visa reikala.


2008-12-08 23:03
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-09 21:31
klimbingupthewalls
tipo tiki, kad ten visi tie plėšiantys bankus ir pardes yra solidarūs ir nuoširdžiai gedintys to vaikio bei pasipiktinę?? [keiksmažodžių lavina] galbūt Tu ar Tavo keli bičiuliai ir tai įžvelgiu daugiau smalsumą beigi nuotykių paiešką. dzin tas vaikis - jeigu pradėjo drabstytis akmenimis į pareigūnus be rimtos priežasties, tai nieko iš jo galbūt doro ir nebūtų išaugę. žiū kokie mes visi  tolerantiški daromės, o mažiai nusikaltėliai kasmet naglėja. išluptų iš Tavęs mobiliaką, duotų į dantis, tai ne tiems patiems metams skambintum kad gelbėtų? apgailėtini tie anarchistai. jie kariauja prieš sistemą? kai jos neliks kas tada? chaosas, nusikalstamumas ir bardakas. įdomu? gal. bet tai ir viskas. paskui imtų verkti kad EU išskirtų babkių viskam atstatyt ir sutvarkyt
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-09 21:23
klimbingupthewalls
ir Tu dar stebiesi, kad aš nenoriu nei EU sąjungos, nei viso anarchinio šlamšto čia. kuo toliau nuo jūsų visų :/
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-09 12:39
Rudalevičius Vitoldas Ričardo
jo, kas mane žiauriai pisa, tai kad: komunistai ir anarchistai tuoj puolė savo naudos jieškoti spontaniškame liaudies proteste. ir, skirtingai nei tu sveta, manau, jau pagaidino viską. dabar tai taps kova tarp gerosios vyriausybės ir xujowų ekstremalų, o galėjo būti geru pretekstu razobratsia sherifų ministerijoje ir atsakingus ptraukti atsakomybėn, hehe. nu ir apskritai gal tai būtų precedentas nuimti visokias sargybas nuo to rajonėlio ir duoti laisviau gyventi ar pan? o dabar baigtu: nacionalinis bankas ir parduotuvių savininkai įves tvarką, o po to puls toliau, nes sakys nu nxui: demokratinėje valstybėje, nato narėje, eu narėje, olimpiados įkūrėjų, poetų, mariakų ir skulptorių ir oi blet antikinės kultūros paveldėtojų ir apskritai demokratijos lopšio šalyje такие вещи ну просто невозможны.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą