Rašyk
Eilės (78165)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Mano eilėraščių neskaito
Dainų neklauso, ar tiki?
Nes padėti pataiso,
Jų atsiprašymai kvaili..

Geriau jau kurt, rašyt, dainuoti,
Nors niekas to ir nematys,
Nei mirt iš sielvarto ir skausmo
Ir šito jausmo nepatirt...

Mano eilėraštis kurį parašiau prieš daug metų, net ir ne visas čia jis, o tik tai ką pamenu... tikriausiai čia tik pradžia ir pabaiga jo.. bet dabar tai jau nesvarbu... Tai tik prisiminimas to jausmo, kuomet dar galėjau kurti ir to ką rašydama jaučiau... Tačiau dabar.. Kaip norėčiau parašyti, aprašyti tai ką jaučiu, kas dabar mano viduje dedasi.. Bet kaip sudėlioti tą sakinį, kad jis skambėtų? Kaip vėl priversti jausmus prabilti ant popieriaus lapo arba ant kompiuterio ekrano? Arba bent kaip išrėkti, tai kas spaudžia širdį jau taip seniai? Dabar, kaip matote rašau tik tai kas šauna į galva... Mano mintys padrikos, bereikšmės... kad ir ką rašau mano jausmų jos niekaip neatskleidžia....


2010-02-20 18:18
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2011-09-08 18:14
Arletė
Mieloji, jeigu jau įkėlei kojytę į šitą svetainę, tai turėtum žinoti, kad bus ir giedrų ir liūdnų minučių. Čia susirenka žmonės: vieni jau profesionalai, kiti pažengę, o dar kt. tik pradedantieji. Bet žinok, visada šalia kritikų vertinimų atsiras žmonių, tave palaikančių, padrąsinančių.Na, tik reikia kantrybės ir užsispyrimo ir daug daug skaityti, ne tik interne, bet ir knygose. O kai daug skaitysi, tai daug ir sužinosi, kas, kur ir kaip. Linkiu sėkmės bandymuose.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-02-22 08:47
Skiltelė saldaus
Man rodos, svarbiau, kad kūrinys būtų tikras :) Kad tikros tos aštuonios eilutės - tikiu. O visa kita, ar tai taip svarbu?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-02-21 11:21
Vaikyste du kart
iš padriekų minčių su laiku gimsta naujos mintis įdėjos,kurios būna labai gražios įdomios tereik kurt kurt lavint..ir viskas gausis puikiai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-02-20 20:25
tapjurga
Šiaip tai aš iš vis nesuprantu kaip kas nors gali vertinti kito žmogaus kūrybą... Galbūt yra kažkokios taisyklės kaip kurti ir panašiai,bet... Bet koks kūrinys yra geras, kai jis rašomas iš širdies, ne tam, kad kas nors skaitytų, kad kažkas įvertintų jį, bet tam kad sugebėjimas savo mintis išreikšti eilėmis ar proza yra pats nuostabiausias dalykas pasaulyje kokį tik gali patirti žmogus.. :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-02-20 20:01
vėjo šypsnis
Žinai, aš visiškai tave suprantu.
Beja, panašų eilėraštį anksčiau parašiusi ir aš esu :) Ta pačia tematika...
Kai pradėjau reikšti savo mintis šiame internetiniame  puslapyje- supratau iš Didžių Kritikų, kad net mano bandymai perteikti jausmus yra niekam tikę...
Aš vis bandau- nepasiduodu, siūlau ir tau taip daryti, jei vis dar tiki savimi...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą