Rašyk
Eilės (78157)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Oreigea
Oreigea
autoriaus id: 4631
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2009-07-20 15:08
Rašykas nuo: 2004-02-18 15:07
Paliko komentarų: 87
Mėgstamiausiuose: 29
 
Jis toks geras šiemet. Su šilkiniais rūkais, kurie orą daro drėgną, tarsi miestas staiga atsirado aukštai kalnuose, tarp debesų. Su skaisčia lapų spalva kuri gula ant sausų gatvių ir aikščių, o paskui yra mielai vaikų renkama į puokštes. Sausa ir visai nesunku matyt šitą rudenį. Grakštūs saulėlydžiai - įspudingai plonos, ryškiai rausvos debesų gijos giliai mėlynų debesų fone.
Šitas ruduo kitoks. Tarsi kažkas apgaubtų šitą mietą delnais ir saugotų nuo darganų ir liūdesių. Kažkas labai mus myli...


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
tekstas rasytas zemiau yra pries 4 metus. palikau ji toki kad prisiminti kokia buvau. dabar esu kitokia. tai naturalu. juk viskas visada keiciasi. sita erde rasykuose man yra kaip sekretas is vaikystes kuri kartais prakasu ir pasiziuriu. tai tarsi mano ankstesniu versiju mumifikacija....

Apie save
Esu Oreige.
einu per gyvenima viena ir kartu visada su jais...jeigu kam negera nuotaika, kreipiasi i mane.jeigu kam norisi meiles, zino kur rasti.niekada neatstumiu, niekada nesipriesinu.klausau savo sirdies ir mokausi nebebijoti sirsiu.

Knygos
oreigė, miego brolis, momo, pakalnučių metai,alchemikas,naivus.super.,zuikio metai,nuostabios moterys pajūryje,mažasis princas,pūkuotukas,džonatanas livingstonas žuvėdra,kelyje, srydis virš gegutės lizdo,traukinių žimėjimas, mėnulio vaikai.knygos,.jų daugel, nebeatmenu.

Muzika
all is full of love dainuoja dabar man bjorkė.man ji patinka.dainuoja iš širdies, jos balsas nuostabus.tokio daugiau nera.ir dar, ko nesitikėjau.klausau rusiškai.ir bandau dainuoti.aukcion ir akvarium. ten irgi labai labai.
ir dar.radiohead, muse, yanka, skylė, placebo, LMP, dr.Green,Tai+ka?, frekenbok.vat kaip ten..ponios Irmos Jankauskienės(labai pikta boba) dėka pradėjau myleti J.S.Bacha.

Filmai
verta?
filmas kuri paziurejus as negaliu iseiti is jo pasaulio bent 20 min. yra geras.

Teatras
visas gyvenimas teatras.
taip ir sekioju viena teatra po kito.