Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Elena Ponzio
Elena Ponzio
autoriaus id: 42387
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2011-01-01 20:05
Rašykas nuo: 2010-07-28 18:33
Paliko komentarų: 0
Mėgstamiausiuose: 0
 
Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Labas!
Aš esu italė mokanti lietuvių kalbą jau trejetą metų, mano vardas Elena, šiais metais aš lankiausi lietuvių kalbos kursus Vilniaus Universitete, patobulinti savo kalbos sugebėjimus, ir tikiuosi, kad tai man prireikėjo ;). Įsivaizduoju, kad smalsiausias klausimas bus: O kodėl tu Elena mokaisi lietuvių?:) Nekartą Vilniuj žmonės uždavė man tokį klausimą! Aš studiuoju užsienio kalbas ir literatūras Genujos Universitete tiksliai lenkų ir vokiečių kalbas. Mokydamasi lenkų istorijos ir literaturos, sužinojau labai daug apie lenkų-lietuvių santykius per amžius ir buvau labai smalsi sužinoti daugiau apie Lietuvių kultūrą, tada ieškojau informacjos internete ir radau labai daug įdomių dalykų. Įsimylėjau lietuvių kalbą, nes man skambėjo taip gražiai ir melodiniai, ir norėjau būtinai išmokti.
Aš šiuomet gyvenu Italioj, nemažam mieste kuris vaidinasi Genuja. Būdama Lietuvoj ir kalbėdama su lietuviais, išgirdau, kad deja Genuja nėra toks garsus miestas užsienyje, todėl aš nusprendžiau prisijungti į šį puslapį, nes labai norėčiau kažkaip pristatyti savo miestą esantį Italijos šiaurės vakaruose, rašydama gal kokių strapsniukų apie genujiečių kultūrą ir miesto ypatybių. Dar nežinau nuo ko pradėti rašyti...labai yra daug apie Genują pasakyti. Visų pirma yra prie jūros. Ir žiemą ir vasarą oras gali apdovanoti gyventojams malonių kraštovaizdžių, panoramų, saulėtų ir įtaigų dienų, nors ypač žiemą vis pučia smarkus vėjas, bet mes jau prie jo pripratome :). Turėjau galimybę susipažinti su keletu lietuvių esančių Genujoj pagal Erasmus programą arba paprastai čia gyvennačių.
Netrukus tikiuosi, kad galėsiu išleisti vieną iš savo straipniukų ir kad ateityje domesys mano miestu galės toliau didėti.