Rašyk
Eilės (78151)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 20 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Dažnai jautiesi silpnas, pavargęs, atsibodo reklamos telike? Pristatau vienintelius ir nepakartojimus steroidus, bet ne KŪNUI, o SIELAI.
Sutrikai?

Pasiruošęs gauti jų nemokamai iš Debesylos puslapio??

Pradedam treniruoti mintis!!!

1
Pasitikėjimas. Koks nors liurbis iš kaimo pasakys, kam gi to reikia gyvenime? Atsakau, jog šis steroidas, turi labai gerą veikimą, ne tik pakabinant kokią merginą klube, bet ir stovint gyvenimo kelyje. Matai, 100 proc. tai verta išmokti. Pasitikėdamas pradėsi  baimės egzekuciją ir ją uždusinsi švelniai švelniai.  Pasitikėdamas tu pradėsi daug daugiau: gyvensi, liūdėsi, kovosi, NESUSTOSI. Kodėl taip verta tai daryti? Nes gyvenimas yra judėjimas iki mirties.  Užkąsk pasitikėjimo obuolio (puikių minčių), nes tik tada galėsi pradėti kelionę ne į egzistavimą, o į pilnatvės pilną gyvenimą, nustosi inkštęs, jog kažkoks perkreiptu veidu, sergantis depresija asmuo, bandys sugadinti tau nuotaiką, nustosi kovoti prieš savo laimę, gal netgi rasi tikrai puikią antrąją pusę, juk tau to reikia, tiesa?? Ha.

2
Aistra. Ką turi kietas bičas, kuris pompuoja galvoje esanti raumenį? Degančias akis, kovinga širdį, norą varyti į priekį, net jeigu ir esi su sulaužytu žandikauliu, nes gi mergina vardu Agonija moka stipriai boksuoti tavo veidą, kai neturi aistros. Šis steroidas – tikra bomba. Geriausios idėjos, darbai yra padaromi su aistra. Todėl kiekvienas turi prisiminti, jog aistros pavartoti reikia kasdien ne po 1 miligramą, o po kelias pakuotes.

3
Meilė. Ak prisimenu, kai pirmą kartą įsimylėjau. O tu ar prisimeni? Juk tada jauteisi toks didelis, toks vienintelis ir nepakartojamas gyvenimo trasoje. Užvartojęs šio steroido tu gali netgi kalnus nuversti. Manau, kiekvienas Lietuvos Respublikos pilietis turėtų keltis iš lovos su meile, valgyti pusryčius su meile, kovoti prieš blogiukus su meile, kurie bando prišikti tau į sielą, atsigulti į lovą su meile.

4
Drąsa. Prisimenu, kai aš pirmą kartą stojau į kovų ringą gatvėje su biču, kuris norėjo atimti mano laimę gyventi laisvai. Tada tikrai man reikėjo steroido pavadinimu DRĄSA.  O ar tau reikėtų tokios ampulės? Kodėl  aš tai paminėjau, nes vartodamas drąsą tu gali tikrai išvykti iš komforto zonos, spirti į klyną dėdėms, kurie bando sustabdyti tave judėjime. Todėl nepamiršk atsikėlęs pasakyti, jog aš TIKRAI GALIU.
Na, štai ir tie įspūdingieji sielos steroidai, kurie tikrai gali pakeisti tavo gyvenimą, atnešti judesio, sunaikinti lavoną tavo viduje. TIK VARTOK ATSAKINGAI (Juokauju, vartok kiek širdis pasakys!)

2016-11-08 15:17
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2018-06-14 17:41
Danielius Goriunovas
Patiko :)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2016-11-09 18:52
wride
Nu drauge, drauge. nusikalbėjai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2016-11-09 01:17
0000
pvz c
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2016-11-08 21:57
Normalūs žmonės teliko nežiūri.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą