Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 10 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Gimėme ir esame ištižėlių karta. Mėgaujamės lengvais dalykais ir kuo jie lengvesni, tuo labiau galvą mums svaigina. Raumenis reiškiančią amuniciją iškeičiame į taurę vyno ar didesnę belgišką taurę alaus bare, kuriame palaikoma ištižėlių atmosfera. Mums jis tinka ir patinka, švelniai glamonėja pasitikėjimą savimi, drausmingai augintą už bet kurio biuro sienų. Ten gerbia mano ištižėliškumą, sakoma mergaitei. Ji linksi, supranta, sako kažką atgal, o ką, nesvarbu, nes kad ir kokie tai žodžiai būtų, ištižėlis juos priims lyg pagyrą sau. Pasikeis šypsenos vingiais, dar taurių užsakys.

Renkamės baruose, nes ten lengviau, sportuojam tam, kad būtų lengviau, vartojam, kad būtų lengviau, pletkus nuo šaligatvio renkam, kad būtų lengviau. Pokalbis, darbas, seksas, rūpestis. Visa tai yra kiek kitaip nei piešia kino ekranas. Būname menki drebulės lapeliai, vėjui tepavaldūs. Filmai įkūnija tai, kas svaigina, mėginam svaigintis lygiai taip pat, bet esame ištižę. Savais menkais kūnais temerkiam žemę lyg sugedę lapai. Pabūnam ir atgulam.

Sportuojam, kad imituotume stiprybę, nes tikrosios mums nebereikia, ją nupiešia raumenų kontūrai. Ištižėliai. Bijome pripažinti, kokie silpni esame, todėl pasislepiame už daugybės kompleksų. Suvardinam juos, suteikiam skaičių ir spalvą, bet iš tikrųjų tesame nuogi.

Galingai, šaukia vienas bare, kietai, atliepia kitas. Jei nėra nieko galingo ar kieto, sumenkinam žodžio reikšmę ir juo aprengiam kitą. Ištižėliai. Slepiamės už ekranų, vadinamės geriausia civilizacija, gimusia čia ir dabar. Ištižę, ne daugiau.
2014-11-22 15:20
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą